Excel sayfasındaki düzen

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Excel sayfam br şekilde ayarları bozulmuş şewkilde açılıyor ve çıktı alırken bayağı bir sıkıntı oluşturuyor .Normal sayfa düzeni olarak ayarlayamadım dosya ektedir.

Not sayfadaki bozukluğu görmek için baslı önizlemeye alıp tekrar sayfaya dönünüz.

Ekli dosyalar

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
sayfanı ac oradan baskı on izlemeye gel oradan menulerde ustte kapat ın solunda normal gorunum gelecektir onu tıkla normale donecektir kolay gelsin :)

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba,

Bölünmesinin sebebi: Bölünen kısımların ayrı ayrı sayfa olmasından, size zararı olmayacaktır.

Ne yapılmasını istiyorsunuz?

Ama; Sayfa 1 olarak geliyorsa baskı önizlemede normal görünüm seçin.

Excel Vers. ve Dili
2003
Malesef her iki çözüm yoluda olmadı ben a-b-c sütunundan herhangi birini genişlettiğimde sayfadaki yazı ikinci sayfa olarak gözüküyor.Ve normaql excel sayfası 3 sütndan ibaret değil değilmi ?

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
İlgili alanı seçin (Yazdırmak İstediğiniz) ve Dosya / Yazdırma alanı / Yardırma Alanı Belirle ile yazdırılacak alanı seçiniz.

Daha sonra Dosya / Sayfa Yapısı / Sayfa / Sığdır seçeneğinde 1/1 seçerek deneyin.

Excel Vers. ve Dili
2003
teşekkürler ama sanırım ben dediğimi iyi anlatamadım ben excel sayfası açtığımda sayfa başı ve sonunu belirleyen çizgilerin 3 sütundan sonra yeni bir sayfa oluşturduğu görüyorum ekteki örneğisayfalar görüyorum .ve benim excel sayfamın boyu en fazla 21 satır sayfayı ön zilemey alıp ön izlemeyi kapat dediğimde sayfam bölük pörçük gözüküyor bubenim kullandığım pc ile alakalı olabilirmi.

Sayın stres; Ön izleme yapın Ayarlar Çıkan pencerede normal boyuta göre % oranınını mesela %80 yapın tamam tuşuna basın ve kapatın. tekrar Ön izlemeden aynı pencereyi açın ve sığdıra basın tamam deyip kapatın düzelecektir.

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın stres; Ön izleme yapın Ayarlar Çıkan pencerede normal boyuta göre % oranınını mesela %80 yapın tamam tuşuna basın ve kapatın. tekrar Ön izlemeden aynı pencereyi açın ve sığdıra basın tamam deyip kapatın düzelecektir.
teşekkürler .Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Sorun çözüldü.