Soru excel sayfasındaki makro butonunu userformda ki butona atama ve hesaplama yaparken format hatası sorunu

Excel Vers. ve Dili
türkçe office 16
Herkese merhaba, iki tane sorum olacak. 1.sorum ekteki excel dosyasında "sipariş listesi" sayfasındaki stok kodunu "hesaplamalar" sayfasına girince o stok koduna ait bilgileri yan tarafa getiren bir makroyu butona atadım. Ancak excel sayfasındaki buton ile değil de userformdaki "hesapla" yazan butona tıklayınca bunun otomatik olarak gelmesini istedim. Bunun için Call ile makronun adını butona atadım ama bazen "Run-time error '1004' hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
2.sorum "hesapla" butonuna tıklayınca textboxtaki bazı değerleri virgülden dolayı hatalı sayı gösteriyor. Örneğin; "ABC" stok kodlu ürünü yazdığımda "sipariş frekansı" textboxının cevabı 32.5 olmasına rağmen 325 çıkıyor. Bunu da nasıl düzelteceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Makro kodunda sayfa adı belirtilmediği için olabilir:

PHP:
Sub örnekmakrokaydı()
'
' örnekmakrokaydı Makro
'
    Range("LIST").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, CriteriaRange:=Range( _
        "stok"), CopyToRange:=Sheets("hesaplamalar").Range("I1:L1"), Unique:=False
    Range("I2").Select

'
End Sub

Excel Vers. ve Dili
türkçe office 16
Makro kodunda sayfa adı belirtilmediği için olabilir:

PHP:
Sub örnekmakrokaydı()
'
' örnekmakrokaydı Makro
'
    Range("LIST").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, CriteriaRange:=Range( _
        "stok"), CopyToRange:=Sheets("hesaplamalar").Range("I1:L1"), Unique:=False
    Range("I2").Select

'
End Sub
Teşekkürler yardımınız için.