excel tablo kasıyor

Arkadaşlar,

Office 2003 ile hazırlayıp şu an 2007 ( 2003 uyumluluk modu )ile kullandığım ekteki tablo başka pc de sorun yaratınca yeniden düzenlemek zorunda kaldım. Sorun şu kopyala yapıştır + yazdırma alanını belirle ve yazdırma gibi işlemlerde anormal kasıyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
dosyanız kurtarılmış versiyon galiba. kopyala yapıştırda sorun yok ama belirlenen yazdırma alanı görüntülemesinde sorun var.
kurtarılmış versiyondan kaynaklanıyor olabilir, ilk hali üzerinde değişiklik yapmayı deneyin.
tek sayfa çok büyük olduğundan kaynaklanıyor olabilir, kullanılmayan satır ve sütunları silmeyi deneyin.
tek sayfa yerine bikaç sayfaya bölmeyi deneyin. (bu büyüklükte bir sayfa için istediğiniz veriyi nasıl bulduğunuzu merak ettim)

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Dosyanız büyük olduğu için yapıyordur.Dosya içindeki renkleri temizleyin ve VB kısmını şifre ile kapatın..PIII ve düşük RAM'li Pc'ler 1 Mb üzeri olanlarda bu sorun oluyor..Hesaplamaya gücü yetmiyor.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
kullandığınız excel 2007 ise muhtemelen makineniz hızlıdır. (eski makineye neden exel 2007 kurasınız ki?) dosya büyük sayılmaz ama tek başına sayfa büyük. vba kodu olmadığına göre şifrelemeye gerek yok.