Merhabalar
Excel VBA da yeniyim işime yarayacak programlar yaparak öğrenmeye çalışıyorum. Kodları internetten bularak kendime göre değiştirip öğrenmeye çalışıyorum.
Excel VBA ile mail göndermeye çalışıyorum ancak mail gönderirken bilgide birkaç kişiyi tutup o şekilde mail gönderimi yapabilirmiyim.
Aşağıdaki kod ile textboxlara girilen verileri ve eklediğim dosyayı gönderebiliyorum ancak tek kişiye gönderebildim. Ben hem kime kısmına hemde bilgi kısmına birden fazla kişi eklemek istiyorum. İnternette bulduğum kodlar tek kişiye gönderiyor yada listede bulunan kişilere yine tek tek gönderme yapıyor. Ben maillerde olduğu gibi birden fazla kişiyi bilgide ve gönderilenlerde görülecek şekilde göndermek istiyorum.
Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz.
şimdiden teşekkür ederim.
Private Sub btngönder_Click()
'mail gönderme kodları
Dim outlook As outlook.Application
Dim mail As outlook.MailItem
Set outlook = New outlook.Application
Set mail = outlook.CreateItem(olMailItem)
mail.To = "xxx@gmail.com"
mail.CC ="yyy@gmail.com"
mail.Subject = txtkonu.Text
mail.Body = txtmesaj.Text
On Error Resume Next
mail.Attachments.Add (txtdosya.Value)
DoEvents
mail.Send
MsgBox "Mail Gönderildi"
End Sub
Excel VBA da yeniyim işime yarayacak programlar yaparak öğrenmeye çalışıyorum. Kodları internetten bularak kendime göre değiştirip öğrenmeye çalışıyorum.
Excel VBA ile mail göndermeye çalışıyorum ancak mail gönderirken bilgide birkaç kişiyi tutup o şekilde mail gönderimi yapabilirmiyim.
Aşağıdaki kod ile textboxlara girilen verileri ve eklediğim dosyayı gönderebiliyorum ancak tek kişiye gönderebildim. Ben hem kime kısmına hemde bilgi kısmına birden fazla kişi eklemek istiyorum. İnternette bulduğum kodlar tek kişiye gönderiyor yada listede bulunan kişilere yine tek tek gönderme yapıyor. Ben maillerde olduğu gibi birden fazla kişiyi bilgide ve gönderilenlerde görülecek şekilde göndermek istiyorum.
Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz.
şimdiden teşekkür ederim.
Private Sub btngönder_Click()
'mail gönderme kodları
Dim outlook As outlook.Application
Dim mail As outlook.MailItem
Set outlook = New outlook.Application
Set mail = outlook.CreateItem(olMailItem)
mail.To = "xxx@gmail.com"
mail.CC ="yyy@gmail.com"
mail.Subject = txtkonu.Text
mail.Body = txtmesaj.Text
On Error Resume Next
mail.Attachments.Add (txtdosya.Value)
DoEvents
mail.Send
MsgBox "Mail Gönderildi"
End Sub