Soru EXCEL VBA ile son eklenen sayfaya veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
microsoft365
Merhabalar
Programımda bir Userform içerisine hem istediğim tarih isminde yeni sayfa açılmasını sağlayacak bir buton ekledim hemde açılacak bu yeni sayfaya veri girişlerini yapmak için textboxlar ekledim. sorunum şöyle her gün için ayrı bir sayfa açmam gerekiyor ve açtığım her sayfa içerisine o gün içerisinde textbox lara girdiğim verilerin gelmesi gerekiyor.
Yeni sayfa ekle butonu ile girdiğim tarih adında yeni bir sayfa ekleniyor. Programda yapmak istediğim textbox lara girilen verilerin en son açmış olduğum tarihli sayfada belirtilen yerlere aktarılması o gün içerisinde girdiğim tüm veriler son açmış olduğum sayfaya gelmesi gerekiyor.

userform yapısı:
proje adı: -------
ekip sorumlusu : -----
yapılacak çalışma: -----
şeklinde userformda bulunan bu kısımlara veri eklediğimde yada ekleyeceğim tüm veriler yeni bir sayfa ekleyene kadar açmış olduğum son sayfaya işlensin.

Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz.

AdemCan

Altın Üye
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhaba, sayfa oluşturduğunuz kodlar içinde bir değişkene sayfa ismini atayabilirsiniz ya da sayfa ismini yazdığınız Textbox içeriğini kayıt kodlarında kullanabilirsiniz.

Eğer istediğiniz gibi olmazsa örnek dosyanızı paylaşır mısınız?

Excel Vers. ve Dili
microsoft365
Merhaba, sayfa oluşturduğunuz kodlar içinde bir değişkene sayfa ismini atayabilirsiniz ya da sayfa ismini yazdığınız Textbox içeriğini kayıt kodlarında kullanabilirsiniz.

Eğer istediğiniz gibi olmazsa örnek dosyanızı paylaşır mısınız?
Merhaba Adem Bey, dosya eklemesi yapamıyorumda mail adresinizi yazabilirmisiniz. mail adresinize dosyayı iletsem.

AdemCan

Altın Üye
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhaba, Altın Üye olmadığınız için siteye dosya ekleyemezsiniz ancak Google Drive, Microsoft OneDrive ya da diğer dosya paylaşım sitelerine yükleyip bağlantı adresi paylaşabilirsiniz.

Benim tercihim reklam vb. yönlendirmeler olmadığı için Google Drive ya da Microsoft OneDrive ile paylaşılması.

Excel Vers. ve Dili
microsoft365
Merhaba, Altın Üye olmadığınız için siteye dosya ekleyemezsiniz ancak Google Drive, Microsoft OneDrive ya da diğer dosya paylaşım sitelerine yükleyip bağlantı adresi paylaşabilirsiniz.

Benim tercihim reklam vb. yönlendirmeler olmadığı için Google Drive ya da Microsoft OneDrive ile paylaşılması.
Merhaba
Wetransfer indirme linki:
https://we.tl/t-iriX7yv2Us

Anasayfada bulunan yeni proje ekle kısımlarını tamamlamıştım ancak programım bozulunca yeniden yapmam gerektiğinden şuan size GÜNLÜK ÇALIŞMA EKLE butonu kısmını oluşturarak dosyayı ekledim.
Günlük çalışma butonuna basıldığında bazı verilerin girileceği bir UserForm açılıyor. ve burada çalışma gireceğimiz yeni tarihli sayfayı eklememize yarayacak yeni bir buton bulunuyor.
Yeni tarihli açılan son sayfaya TextBox lara girilecek verileri iletemedim yeni sayfa oluşturtuğumda girmiş olduğum ilk veriler bu sayfaya geliyordu ancak sonradan eklediğim veriler ana sayfaya geliyordu. Bende girilen veriler yeni açtığım sayfaya aktarılsın ve bu işlemi başka yeni birsayfa oluşturana kadar devam etsin istiyorum. İstediğim şekilde çalışmadığından Kaydet butonundaki kodları sildim.

ilginiz için çok teşekkür ederim.

AdemCan

Altın Üye
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Rica ederim.