Excel web verilerini tek sutunda topluyor

Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var.

Excelle webden veri çekerken veriyi sadece A sutununa alt alta çekiyor

Önceden sayfa yenile yaptığımda veriyi satır ve sutunlara dağıtıyordu hatta tabloları (çizgileri olmasa da) ayrı sutunlarda çektiği için indis ve kaçıncı formuluyle istediğim verileri başka bir sayfada kullanabiliyordum.

Dün veri sayfasını yenile dedim Excel veriyi sütunlara dağıtmak yerine ya da standart webden veri al yerine çektiği tüm verileri sadece A sütununda alt alta getirmiş verileri a sutununda alt alta getirdiği içinde bilgileri bitiştirmiş. uzun bir A sutunu yapmış.çektiği tüm verileri bitişik ve alt alta yazmış, veriler sadece A sütununda. Ne yaptıysam kaynak veri sayfasını eski haline getiremedim, bunu nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz,? Tek istediğim web'den veri al özelliğiyle veri almaktı gayet basit bir işlem ama Excel tüm verileri A sutununda topladığı için indis ve kaçıncı formuluyle kaynak sayfadan veri çekerek oluşturduğum yeni sayfa Karman çorman olmuş.

Tek istediğim webden veri al özelliğiyle çektiğim veriléri Excel sadece A sutununda alt alta uzunlamasına toplamasın eskisi gibi standart veri çeksin.Bunun nasıl üstesinden gelebilirim acaba,

Yani anlam veremiyorum Excel niçin kafasına göre takılıyor, bana gıcıklık yapıyor herhangi bir ayar değişiklik te yapmadığım halde. Tam işim bitti diyorum hop yeni bir sorun

Var mı bunun bir çözümü acaba lütfen bir el atın olaya.

Şunu satır yapsın şunu sütun yapsın gibi spesifik ve özel bir isteğim yok. Webden veri al dediğimde standart prosuduru uygulasın yeter yani verileri sadece A sutununda toplamasın yeter

Son düzenleme:

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
HTML sayfasının yapısı değişmiştir muhtemelen !

Sayfanın linkini verin, duruma bakalım.....

.