Excel'de birgün önceki verilere geri dönmek.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
evet arkadaşlar excelin başına bir sorun geldi bir sütundaki bütün numaralar aynı oldu ve kaydedildi ve bu kayıdın üzerinden 10-12 saat geçti bu arada birkaç defa daha kayıt edildiğini düşünüyorum.

exceli nasıl kurtarırım birgün önceki verilere nasıl dönebilirim ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Bunun bir çözümü var mı merak ettim bende. Konuyu takip ediyorum bakalım uzmanlarımız ne diyecek.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
konu hakkında bilgisi olan varsa olumlu veya olumsuz bir cevap verebilir mi lütfen. işteyim ve işler durmuş durumda :(

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - 2013 Türkçe - İngilizce
Merhaba,
üzerine bu biçimde yazılmış bilgilere ulaşamazsınız. İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm. kısaca anlatayım. excel paylaşımlı bir exceldi. office 2007 yüklü.. yukardaki seçeneklerden gözden geçir-değişiklikleri izle-değişiklikleri kabul et&redet-buradan tarih girip ilgili sütunu seçtim ve değişiklikleri red ettim ve düzeldi :)

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Sorununuzu çözmeniz bizi sevindirdi. Fakat bir noktayı belirtmekte fayda görüyorum. İlk mesajınızda dosyanızın paylaşımlı bir dosya olduğundan hiç bahsetmemişsiniz. Ve size verilen cevapta bu yönde oldu.

Yani soruyu okuyan kişileri yanlış yönlendirmiş oldunuz. Bu tarz yanlışlıklara sebebiyet vermemek için sorularınızı lütfen açık ve net bir dille ifade ediniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Selamlar,

Sorununuzu çözmeniz bizi sevindirdi. Fakat bir noktayı belirtmekte fayda görüyorum. İlk mesajınızda dosyanızın paylaşımlı bir dosya olduğundan hiç bahsetmemişsiniz. Ve size verilen cevapta bu yönde oldu.

Yani soruyu okuyan kişileri yanlış yönlendirmiş oldunuz. Bu tarz yanlışlıklara sebebiyet vermemek için sorularınızı lütfen açık ve net bir dille ifade ediniz.
Haklısınız ama exceli gördüğümdeki şokla ne yaptığımı bilmez durumdaydım :)