Excel'de geri sayım yapmak istiyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
Selamlar öncelikle,bir sorum olacaktı,Excel'de geri sayım yapmak istiyorum.Örneğin Silo'dan hammadde kullanıyorum, diyelimki saatte 5000 kg. mal akıyor (ara sıra hız değiştiğinden + - 100 kg. oynatabileceğim) bu malların özelliğide birbirlerinden değişik, yapmak istediğim silomda 25000 kg mal var ve sürekli azalarak (tarih ve saatle orantılı) excel üzerinde görmek istiyorum,bir nevi timer gibi olacak nasıl yapmalıyım. cevap için şimdiden teşekkürler.saygılar sevgiler.:hey:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 - 2013 İngilizce
Böyle bir şey benim de işime yarar açıkçası
Dosyayaı kapatırken "Dosya kapanıyor 3...2...1... Dosya kapandı Exceli kullandığınız için teşekkürler.." gibi 1 mesaj güzel olur diye düşünüyorum

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Selamlar öncelikle,bir sorum olacaktı,Excel'de geri sayım yapmak istiyorum.Örneğin Silo'dan hammadde kullanıyorum, diyelimki saatte 5000 kg. mal akıyor (ara sıra hız değiştiğinden + - 100 kg. oynatabileceğim) bu malların özelliğide birbirlerinden değişik, yapmak istediğim silomda 25000 kg mal var ve sürekli azalarak (tarih ve saatle orantılı) excel üzerinde görmek istiyorum,bir nevi timer gibi olacak nasıl yapmalıyım. cevap için şimdiden teşekkürler.saygılar sevgiler.:hey:
merhaba,dediğiniz gibi bişey yapmaya çalıştım.ekteki örneği inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
teşekkürler

:hey: Excel'imde hata veriyor ,ama genede ilgilendiğin için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
ilk yaptığımda çalışıyordu,fakat şimdi denediğimde bende de hata verdi.tekrar yaptım,inşallah bi daha hata vermez.şu an çalışıyo.kolay gelsin.
merhaba tekrar.buraya gönderdiğim dosyayı indirip denedim fakat çalışmıyor.ancak bilgisayarımdaki dosya çalışıyor.

bu uygulamada sayın leventmnin saat uygulamasını kullanmıştım.sanırım o sorunun nedenini bulur.herkese iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
güzel elinize sağlık