Excelde ilk sayfadaki tablolarda yapılan değişikliğin diğer sayfalara aktarılması.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2007
Merhaba ekteki dosyada ana sayfada bölgelere göre değişik konularda bilgi var. Sonraki sayfalarda her bölge için bölgeye ait olan kısım kopyaladım koydum ve bu değerlere göre grafik oluşturuyorum. Ben bu tabloları her ay güncelliyorum. İstiyorumki ben sadece ana sayfada topluca onları güncelleyeyim tabloların altına yeni ayın (Ekim,Kasım,Aralık) bilgilerini ekleyeyim otomatik olarak diğer sayfalardaki tabloların altına ilgili bölgeye ait bilgiler tablo şekli ile rengi ile oraya gelsin. ilk sayfadan yararlanarak güncellensin grafiklerde güncellensin istiyorum.
Ben şu anda önce ilk sayfada alta satır ekleyip ekim ayını ekleyceğim Ekim ayının rakamlarını ekleyim bu biglileri teker teker diğer sayfalara satır ekleyerek kopyalayacağım.
Buna göre ben sadece ilk sayfada güncelleme yapmak istyiroum ve otomatik olarak ilk sayfada ekledğim satırlar diğer sayfalarda ilgili bölgedeki tablonun altına eklensin ve grafikler güncellensin istiyorum.

Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office xp
Merhabalar benım de buna benzer calışmaya ıhtıyacım var ama kullandığım excel ıng ve cozemedım . Kendıme uyarlayamadım. Ben de genel de bir liste oluşturuyum. Ayrıca kişi bazında listeler de mevcut. Genel e otomatik veri girdiğimde veriler kişilerin sayfalarına düşşun istiyorum. Yardımcı olabılırmısınzı...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
Ekteki dosyanızı inceleyin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office xp
teşekkur ederım.. çok işime yaracak ...