Excelde Kisitlama Hk.

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
ArkadaŞlar Bİr Dosyam Var Ve Bu Dosyada Yazdir Butonu Ve Kaydet Kapat Butonlarini Koydum.yazdir Butonu Hem Yazdirma İŞlemİ Hemde Aktarma İŞlemİ Yapiyor.ben İstİyorum Kİ Bu Butonlarinin DiŞinda HİÇbİr Şekİlde DokÜman Yazdirilamasin(fİle/prİnt Yada Prİnt İŞaretİne Basarak)ve Dosya Sayfanin SaĞ Üst KÖŞesİndekİ X İŞaretİnden Kapatilamasin.bunun Aksİnİ Yapmak İsteyen ArkadaŞima Da "bu BÖlÜmden İstedİĞİnİz İŞlemİ Yapamassiniz LÜtfen Butonu Kullaniniz"uyarisi Versİn. MÜmkÜn MÜ ? MÜmkÜnse Nasil ? İlgİlenen ArkadaŞlara Şİmdİden TŞk..ederİm..
Syg.

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
TeŞkkÜr Maİlİ

:hey: LEVENT BEY ÇOK TŞK.EDERİM.ELİNİZE SAĞLIK.

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
Dosya İle İlgİlİ KÜÇÜk Bİr Soru Daha

Levent Bey Affiniza SiĞinarak Bİr Soru Daha Sormak İstİyorum.ben Bu Dosyada.sheet1'dekİ Bİlgİlerİ Sheet2'ye Aktariyorum.fakat Sİzde Denersenİz Orada 0 (sifir)olan Adetler Var.onlarin Aktarilmasini İstemİyorum.bu MÜmkÜnmÜ?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
aktar1-aktar9 arasındaki tüm prosedürleri silin, sadece aşağıdaki prosedür yeterlidir.

Kod:
Sub aktar()
For a = 3 To 21 Step 2
If Sheets("Sheet1").Cells(a, "b") = 0 Then GoTo 10
sonsat = Sheets("Sheet2").Cells(65536, "A").End(xlUp).Row
If sonsat = 65535 Then
MsgBox "Sayfa doldu.Kayıt Yapılmadı.!!", vbCritical
Exit Sub
End If
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "A").Value = Sheets("Sheet1").Range("B1").Value
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "C").Value = Sheets("Sheet1").Range("B2").Value
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "D").Value = Sheets("Sheet1").Range("B25").Value
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "B").Value = Format(Time, "hh:mm")
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "G").Value = Sheets("Sheet1").Range("B23").Value
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "H").Value = Sheets("Sheet1").Range("B24").Value
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "E").Value = Sheets("Sheet1").Cells(a, "b")
Sheets("Sheet2").Cells(sonsat + 1, "F").Value = Sheets("Sheet1").Cells(a + 1, "b")
10 Next
MsgBox "Kayıt Aktarıldı", vbOKOnly
End Sub

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
TŞK.

Sİz Dahİsİnİz...:)