Excel'de Şartlı Satır Gizleme

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Merhabalar. Öncelikle değişik forumlarda araştırma yapmış olmama, daha önce de böyle bir sorunla karşılaştığımda yardım almama rağmen çok ihtiyaç olmamasından formülü unuttuğumdan yarımlarınızı talep ediyorum. Kendimce bildiğim kadarı ile basit olarak yazdığım doğrudan temin programımda ihtiyaç listesi, tahmini bedel araştırma, yaklaşık maliyet araştırma, piyasa araştırma ve muayene kabulde sıra numarasını otomatik alması adına a hücresinde' =EĞER(EMETİNSE(b1);1)' formülünü kullandım. Bilindiği üzere doğrudan teminlerde bazen 1 kalem bazen 10 veya daha fazla alım yapılır. İhtiyaç listesinde yazılanlar diğer kitaplara otomatik gittiğinde sayıda otomatik geliyor. İsteğim şu ki yazılan kalemlere dair hücreler açık olsa, diğerleri gizlense, yazdırmak istediğimde de sadece veri olanları yazdırmam mümkün müdür? Nette gizleme ile ilgili birçok örnek var doğru lakin onlar boş hücreler için benim hücremde görünmese de bir formül var. Yardımlarınızı bekliyorum. Sadece formül, makro vs yazsanız ben hepsine kendim uygulayabilirim. Teşekkürler.​

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Doğrudan Temin Programı sonunda bitti hatta fazlalık olarak sarı bölümlere çift tık yapıldığında takvim açılmakta ve istenildiğinde kullanılmakta istenilirse manuel olarakta tarih girilebilir. Eksiklikleri olabilir ancak bir aceminin yapabileceği bu. Kullanmak isteyen kullanabilir. şifre hiçbir aşamada yoktur. Konu kapatılabilir.

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Merhabalar. Bir önceki mesajımda bulunan excel dosyasında tahmini bedel(sayfa4) ve teklif (sayfa7) dosyalarını buton aracılığı ile worde aktarmak istiyorum. Bazen elle çıkarmak yerine mail olarakta göndermek gerekiyormuş. Nette bir çok örnekler var ancak ben kodları kendi dosyama uyarlayamadım. Yani ben veri girişi yaptığımda görüleceği üzere bazı hücreler gizli. Kayıt yaparkende belgelerim yada excelin bulunduğu klasöre yapma gibi bir seçenek ve sadece ekranda görülenlerin aktarılması yapılabilir mi?