Merhabalar. Öncelikle değişik forumlarda araştırma yapmış olmama, daha önce de böyle bir sorunla karşılaştığımda yardım almama rağmen çok ihtiyaç olmamasından formülü unuttuğumdan yarımlarınızı talep ediyorum. Kendimce bildiğim kadarı ile basit olarak yazdığım doğrudan temin programımda ihtiyaç listesi, tahmini bedel araştırma, yaklaşık maliyet araştırma, piyasa araştırma ve muayene kabulde sıra numarasını otomatik alması adına a hücresinde' =EĞER(EMETİNSE(b1);1)' formülünü kullandım. Bilindiği üzere doğrudan teminlerde bazen 1 kalem bazen 10 veya daha fazla alım yapılır. İhtiyaç listesinde yazılanlar diğer kitaplara otomatik gittiğinde sayıda otomatik geliyor. İsteğim şu ki yazılan kalemlere dair hücreler açık olsa, diğerleri gizlense, yazdırmak istediğimde de sadece veri olanları yazdırmam mümkün müdür? Nette gizleme ile ilgili birçok örnek var doğru lakin onlar boş hücreler için benim hücremde görünmese de bir formül var. Yardımlarınızı bekliyorum. Sadece formül, makro vs yazsanız ben hepsine kendim uygulayabilirim. Teşekkürler.