excelde yazdıklarım kilitli... İMDAATTT..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
ofis 97, türkçe
ARKADAŞLAR İMDAT...İMDAT....
Ofis 97 türkçe kullanıyorum. Exceli ilk defa kullanmaya başladım. Biraz zorlanıyorum ama gün geçtikçe bu programa bağlanıyorum. Arkadaşlar
Ben bir aile sitesi kurdum. Burada excel üzerinde aile seceresi TUTUYORDUM Kİ, basıma bir is geldi.!!! Hicbir dahlim olmadıgı halde hücrelere yazdığım yazılar ve çizgiler kendini kitlemis. Daha dogrusu icine yerlestirdigim kutuların ustune fare gelince DUR !!!! isreti cıkıyor. Veya cizdiğim cizgilere gelincede oyle DUR diyo. Ama o kilitli hücrenin bir ustundeki hucreye kilit koymuyor. Yazı yazabiliyorum.
Ayrıca : çizim yapma satırını yani bandını aktif etmiyo. Napsam açmıyo, bende ne kare ne ok yapabiliyorum. Sevgili dostlar Buyuk bir sıkıntı icindeyim. Aceba bana yardım edermisiniz.... ACİL LÜTFEN..... İlgilenen dostlara şimdiden teşekkürler........

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyanızı eklermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
xp-türkçe
Yüzlerce stok kodlarından oluşan bir veri listem var. Listeden herhangi bir ürünü seçtiğim zaman diğer sayfada belirlediğim hücreye seçimin geçmesini istiyorum. Bu işlemi nasıl yaparım. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
ofis 97, türkçe
Dosyayı ekleyin diyorsunuz , EKLEDİM, yardımlarınıza şimdiden teşekkürler....

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Çalışma kitabı paylaştırılmış, paylaşımı kaldırmak için Araçlar-çalışma kitabını paylaştır menüsünü tıklayın, açılan penceredeki işareti kaldırın.

Excel Vers. ve Dili
ofis 97, türkçe
Sevgili patron;
Kaldırdım ama o DUR işareti devam ediyor.
Fakat bazılarında açılmış durumda.....
Sizi yoruyor yada zamanınızı mı alıyorum bilmiyorum ama, ilginize gerçekten müteşekkirim.....
Selam ve dua ile.....

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bir diğer sorunda tüm sayfaların seçili olması idi, bunu kaldırmak için en sondaki sayfa sekmesini tıklayın. Ben dosyada gerekli düzeltmeleri yaptım.

Excel Vers. ve Dili
ofis 97, türkçe
Levent bey;
dosyayı aldım, düzeltmişsiniz gördüm.
Bu benim için kıymeti anlatılamaz bir durumdur.
Rabbim sizi sıkıntılardan korusun. Bana hızır gibi yetiştiniz. Allah sizden razı olsun.Bu arada son satıra tıkladım ama ne yapmam gerektiğini bilmeden tıkladım :) o kadar...
(Bu sorunu nasıl çözdünüz, üstadım? bu sorun tekerrür ederse ne yapmam lazım. sizin gibi bir beyini bulmak çok zor olmuştu 3 haftadır da...)

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Rica ederim. Ancak bu durumu nasıl oluşturdunuz açıkçası fikrim yok. Eğer sayfa sekmelerinin çoğu beyaz renkli ise bu ctrl tuşu basılı tutularak sekmelere fare ile tıklanması ile oluşur. Amacıda seçilen sayfalarda aynı işlemi tek seferde yapmak içindir. Bu durumda sayfadaki nesnelerin seçilmesi engelleniyordu. Son sekmeye tıklayarak bu seçim iptal edilmiş oluyor. Daha doğrusu seçili olmayan (gri renkli) bir sekmeye tıklamak, seçili olanları iptal etmek için yeterlidir.

Excel Vers. ve Dili
ofis 97, türkçe
Bunu nasıl başardığımı bende bilmiyorum, ama sorun çözülmüş durumda.
Bunun için teşekkürlerimi tekraren bildirir, çalışmalarınızda ve umum hayatınınızda başarılarınızın devamını dilerim. Hakkınızı helal ediniz.
Selam ve dua ile....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...