excelde yeni başlayanlar için visual basic ve makrolar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
sevgili arkadaşlar;
bende exceli şimdiye kadar bildiğimi sanırdım. taki makrolarla ve visual basic ile tanışana kadar. ben şimdi bütün bildiklerimi unutup yeniden öğrenmeye adapte oluyorum. her ne kadar insan kendi kendini yetiştirebilsede, bazı noktalarda mutlaka destek almak zorunda kalıyo. ben burda ilk öğrenmem gereken konu visual kullanarak istedğim hücrelere yada sütunlara veya satırlara veri girmek.
bunun içinde user form kullanmak... yani aslında bu konuda bir başlangıç olarak yardımcı olacak arkadaşların desteğini bekliyorum.
şimdiden ilginize teşk. ed.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003
Sn Eminecik

ben burda ilk öğrenmem gereken konu visual kullanarak istedğim hücrelere yada sütunlara veya satırlara veri girmek.
bunun içinde user form kullanmak... yani aslında bu konuda bir başlangıç olarak yardımcı olacak arkadaşların desteğini bekliyorum.
şimdiden ilginize teşk. ed.
Aynı sorun biz yeni başlayanlarada da var ve bu site ve değerli üye arkadaşlar Emeklerini zamanlarını bilgilerini bizle paylaşıyorlar . Fedakarlıklarını bir keredaha takdir ediyorum.
Bu konuda sıkıntı yok. bahsettiğiniz konular çok karmaşık ve uzun bu konu başlığına sığmayacak kadar geniş bir konu. Siteyi incelerseniz eğer hemen hemen her konuda örnek çözümler ve Bilgi bankasında da istediğiniz konular hakkında değerli üstadların açıklamaları mevcut. Öğrenmek istediğiniz, konuları fazlası ile bulabilirsiniz.Araştırırsanız göreceksiniz. Aklınıza takılan her konuda fazlası ile konu anlatımları ve örnek uygulamalar fazlası ile mevcut. Bu sayede Excell web . tr ailesine üyelerine bir kez daha teşekkürlerim sunmak istiyorum . Sanal sitelerde zamanını boşa harcayan arkadaşlara duyurulur. İnternetin tek gerçek STARI: www.excel.web.tr.:hey: :hey: :hey:

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
arkadaşlar genelde bana yol gösteri oldunuz. yinede sağolun.
aslında bir bakıma çok haklısınız. ben çok aceleci davrandım sanırım...
ağır ve emin adımlarla siteyi incelemeye devam edeceğim. herkese çooook teşşekür ed.

Excel Vers. ve Dili
windows Xp Türkçe
Merhaba,

Benim de sizlere bir sorum olacak. Elimdeki bir den çok (500 adet) farklı ebatlardaki kolilerin kenar uzunluklarını tektek veri olarak girdikten sonra bana tümünün alanını hesaplayacak bir proğram arıyorum. Bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Tşk.