excelde zaman kavramı

Excel Vers. ve Dili
2007 excel-türkçe
arkadaslar selam..

belkı bıraz basıt gelebılır sorum ama kısaca soyle soylıyım;
bir maaş sayfası hazırladım ay dan aya kişilerin aldıgı maaşların otomatık olarak eklenmesını ıstıyorum örnegın;

(haziran ayı)
kişi maaşı
ersan 1000
verilen 750
bakiye 250
bu 250 lira (bakiye) bır sonrakı aya aktarılıyor.ama bır sonrakı ayın basında yanı temmuz 1 de bakıyesının 1250 lıra olmasını ıstıyorum..
yani 30 haziranda 250 lira gözukecek
ertesı gun(1 temmuz) otomatık olarak 1250 lıra olacak..mumkunmudur acaba ?????

yani pc nin saative tarihiyle entegre seklınde calısacak..?????? şimdiden tesekkurler

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
dosya ekleme zahmetine girip oraya birkaç veri yazıp sorunuzu oyle cevaplayabilsek cevaplasak çok iyi olur sanırım dosya eklemek cok zor olsa gerek iyi çalısmalar

Excel Vers. ve Dili
2007 excel-türkçe
demeye çalıştığınız şeylerden hiçbişey anlamadım..eğer yaptığım sayfayı eklememi istiyorsanız nerden ekleyebılecegımı soylersenız eklerım tabıkı

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
arkadaslar selam..

belkı bıraz basıt gelebılır sorum ama kısaca soyle soylıyım;
bir maaş sayfası hazırladım ay dan aya kişilerin aldıgı maaşların otomatık olarak eklenmesını ıstıyorum örnegın;

(haziran ayı)
kişi maaşı
ersan 1000
verilen 750
bakiye 250
bu 250 lira (bakiye) bır sonrakı aya aktarılıyor.ama bır sonrakı ayın basında yanı temmuz 1 de bakıyesının 1250 lıra olmasını ıstıyorum..
yani 30 haziranda 250 lira gözukecek
ertesı gun(1 temmuz) otomatık olarak 1250 lıra olacak..mumkunmudur acaba ?????

yani pc nin saative tarihiyle entegre seklınde calısacak..?????? şimdiden tesekkurler
buradaki bilgileri yazacagınız bir excel sayfası hazırlayınız oradan ne yapmak istediginizi yazın o sayfayı kaydediniz mesaj yazma kutusu altınnda gelişmiş moda don butonu var onu tıklatınız tıklattıgınızda mesaj kutusu menusunde atac resmi olan resme tıklayın oradan dosyanızı yukleyin mesajınızıda yazın ornegin dosyayı ekledim gibi biz calısmandan neler istedigini inceler cozumu sunarız ok

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar,

umarım istediğiniz olmuştur.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 excel-türkçe
Siz bu konuda ciddimisiniz,hiç araştırma yapmadınızmı.

Helal olsun sizlere.

evet konuda ciddiyim.. araştırma da yaptım ..ama butun formullerı teker teker tekrar kontrol ettım ve nerde değişiklik yaptıgınızı anlayamadım..yardım etmek ıstıyorsanız lutfen bıraz acıklayın ..ya da yardım etmek ıstemıyorsanız baska bı arkadas yardımcı olacaktır zaten..

Teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar.

Neyi nekadar baktığınız ortada.Beş gün sonra cevap veriyorsunuz ve bir merhaba demeden konuya giriyorsunuz.

Bir selam verseniz çok mu yazar.

Belki bu dosyadada formül görmiyeceksiniz,olur ya.

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 excel-türkçe
Merhabalar.

Neyi nekadar baktığınız ortada.Beş gün sonra cevap veriyorsunuz ve bir merhaba demeden konuya giriyorsunuz.

iyi çalışmalar.

MERHABALAR
Hayır neyi tartışıyoruz anlam veremiyorum..kavga etmek için mi burdasınız yoksa birilerine yardımcı olmak için mi..Sorununuz sadece bir selam vermekse zaten konuya "arkadaşlar selam" diye başlamışım..her mesajda tekrar etmenin gereği nedir..
İlgili olmak,mesaja 5 gün sonra bakmak değildir..işlerim yoğun olduğundan pek fazla bakamıyorum..ama bilgisayarı açınca da ilk işim bu sayfaya bakmak oluyor..ayrıca siz benim mesajımdan alıntı yaptığınızda bana maille ulaşmıyor yani tekrar sayfaya girip yenilemem gerekiyor..
Gelelim Excelle alakalı konulara..ilk yaptığınız sayfada da formülünüzü anladım ve gördüm fakat zannediyorum problemimi tam olarak anlatamadım ya da siz anlayamadınız..Bu mesajınızda da formülünüzü anladım ve gördüm ..ama benim ricam bu değildi..
benim ricam takvimde,yani temmuz 1'e geldiğimizde elmanın sayfasına otomatik olarak +600 yazmasıydı ya da maaşı neyse..yani örneğin bugün 26 haz.09 ... ve ben temmuz 1 de haziran ayının maaşlarını vereceğim..fakat daha temmuz ayına girmediğimiz halde ben temmuzda -600 bakiye görüyorum..hatta ağustosta -1200 ve bu boyle 600 lıra eklenerek devam ediyor..oysa ben temmuzdan sonraki aylarda bakiyelerini "0" olarak görmek istiyorum..örneğin temmuzu ele alalım..haziran 30 da temmuz bölmesindeki bakiye "0" ne zamanki temmuzun 1i oldu yani gece 24.00ten sonra temmuz bölmesine 600 kaydedecek..ricam budur..inş. anlatabildim.. msnden de tanışıp olayı daha ayrıntılı anlatabilirim ya da telefondan da olabilir..
msn: ersancetinkaya@er-otomat.com Tel: 0531 623 91 81
Yardımlarınız için teşekkür ederim ..

Excel Vers. ve Dili
2007 excel-türkçe
Merhabalar.

iyi çalışmalar.

MERHABALAR
Hayır neyi tartışıyoruz anlam veremiyorum..kavga etmek için mi burdasınız yoksa birilerine yardımcı olmak için mi..Sorununuz sadece bir selam vermekse zaten konuya "arkadaşlar selam" diye başlamışım..her mesajda tekrar etmenin gereği nedir..
İlgili olmak,mesaja 5 gün sonra bakmak değildir..işlerim yoğun olduğundan pek fazla bakamıyorum..ama bilgisayarı açınca da ilk işim bu sayfaya bakmak oluyor..ayrıca siz benim mesajımdan alıntı yaptığınızda bana maille ulaşmıyor yani tekrar sayfaya girip yenilemem gerekiyor..
Gelelim Excelle alakalı konulara..ilk yaptığınız sayfada da formülünüzü anladım ve gördüm fakat zannediyorum problemimi tam olarak anlatamadım ya da siz anlayamadınız..Bu mesajınızda da formülünüzü anladım ve gördüm ..ama benim ricam bu değildi..
benim ricam takvimde,yani temmuz 1'e geldiğimizde elmanın sayfasına otomatik olarak +600 yazmasıydı ya da maaşı neyse..yani örneğin bugün 26 haz.09 ... ve ben temmuz 1 de haziran ayının maaşlarını vereceğim..fakat daha temmuz ayına girmediğimiz halde ben temmuzda -600 bakiye görüyorum..hatta ağustosta -1200 ve bu boyle 600 lıra eklenerek devam ediyor..oysa ben temmuzdan sonraki aylarda bakiyelerini "0" olarak görmek istiyorum..örneğin temmuzu ele alalım..haziran 30 da temmuz bölmesindeki bakiye "0" ne zamanki temmuzun 1i oldu yani gece 24.00ten sonra temmuz bölmesine 600 kaydedecek..ricam budur..inş. anlatabildim.. msnden de tanışıp olayı daha ayrıntılı anlatabilirim ya da telefondan da olabilir..
msn: ersancetinkaya@er-otomat.com Tel: 0531 623 91 81
Yardımlarınız için teşekkür ederim ..İyi çalışmalar..