Excel'deki Bilgilerden Özet Bilgi Oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
17.06.2021
Merhaba,

Bugün Altın Üye olmayı defalarca denedim ancak hata aldım, konunun benim tarafımdaki aciliyeti deneniyle yapmak istediğimi aşağıda "wetransfer" üzerinden paylaştığım bağlantıdaki dosyamda bulabilirsiniz.; anlayışınız için teşekkür ederim.

Link: https://we.tl/t-DUA60tHC0C

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Merhaba,

Bu Elektronik SMD dizgi fabrikasına ait ICT test makinesi sonuçlarına da benziyor.
Sizinki hangi sektör ve bu veriler nasıl elde ediliyor. Bir makinenin kontrolü sonucunda otomatik TXT, CSV, XLS formatında mı? Yoksa operatör yada takım liderinin elle girip, veri oluşturduğu bir TXT, CSV, XLS formatında mı?
Neden soruyorum mümkünse işi kaynağında düzelterek daha kolay veri özet tablosu yapılabilir.

Excel Vers. ve Dili
2010
17.06.2021
Merhaba,

Aslında bilgiler eposta gövdesinde (ek olarak değil) tablo olarak paylaşılıyor. Yapmak istediğim ilk şey bu epostalardaki tabloları otomatik olarak excel'e kopyalamaktı (https://www.excel.web.tr/threads/outlooktan-excele-tablo-kopyalama.214653/), tam olarak yapamadım bunu ancak farklı bir şekilde yaptım. Sonrasında wetransfer üzerinden paylaştığım dosyayı kendim oluşturdum. Buradan da belirttiğim şekilde özet bilgi oluşturmak istiyorum.

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Eğer Özel değilse ve kişisel verileri kaldırdıktan sonra
maildeki tabloyu resim (ekran kırpması şeklinde) atabilir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
2010
17.06.2021
Merhaba,
Aşağıdaki bağlantıda paylaşıyorum.
Amacım direkt olarak epostalardaki tablolardan belirttiğim özet bilgileri oluşturarak excel'e atmaktı.

Excel Vers. ve Dili
2010
17.06.2021
Merhaba,
Konuyla ilgili destek olabilecek var mıdır?
Teşekkür ederim.