Exceldeki bilgilerim kayboldu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-Türkçe
Arkadaşlar Excel 2003 kullanıyorum sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı Excel uzantılı dosyalarım bozuldu. Kitap.xls şeklinde olan dosyalar Kitap.xls.SBF şekline dönüştü dosyayı açtığım zaman abur cubur şeyler yazıyor.Sondaki SBF yi sildiğim zaman excel eski haline dönüyor ama;bilgiler düzelmiyor.Okulla ilgili gerekli belgelerdi bunlar düzeltmem lazım. Bana yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
.sbf "sound fond" dosya uzantısı olsa gerek.
böyle bir program kurmuş olabilirsiniz. son günlerde kurduğunuz dosyayı kaldırmayı deneyin.
veya sistem geri yükleme sorunu çözebilir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-Türkçe
Kimse yok sanmıştım!

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Ama işe yaramadı.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003-Türkçe
Bu Dosyayı Düzeltip Eski Haline Getirebilir misiniz?

Arkadaşlar bütün dosyalar bozuldu.Kitap.xls olan uzantılar kitap.xls.FEB haline geldi.Açılınca abur cubur şeyler çıkıyor.Sondaki FEB uzantısını silince excel görünümü eski haline geliyor ama dosya düzelmiyor.Yardım ederseniz memnun olurum.Teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-Türkçe
Dosya Uzantıları Değişti

Arkadaşlar Excel 2003 kullanıyorum sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı Excel uzantılı dosyalarım bozuldu. Kitap.xls şeklinde olan dosyalar Kitap.xls.FEB şekline dönüştü dosyayı açtığım zaman abur cubur şeyler yazıyor.Sondaki FEB yi sildiğim zaman excel görünümü eski haline dönüyor ;ama bilgiler düzelmiyor.Okulla ilgili gerekli belgelerdi bunlar düzeltmem lazım. Bana yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Bilgisayarınızda motorola cep telefonu programı kurulumu

SBF uzantılı dosyalar yeni bir flash sıkıştırma formatı. (Flash&Backup)
Sbf uzantılı dosyalarınızı açmanız gerekiyor
Download
http://www.motorola-tools.com/backup-tool.php