exceldekı bılgılerın word aktarımı

merhaba
elımde bır excel tablosu var bu tablodakı bılgılerın bır word dosyasındakı yazının ıcınde belırlı yerlere otomatık olarak gıtmseını ıstıyorum teker teker yapmak cok uzun zaman alıyor
word de degısmesını ıstedıgım yerlerı kırmızı ıle ısaretledım yardımcı olursanız sevınırım
tesekkurler

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Bağ Yapıştır'ı deneyiniz. Wordte bu tür yazılar Excelde de yapılabilir.

bag yapıstırmakla ne demek ıstedıgınızı anlayamadım
ben ıngılızce kullanıyorum egr ıngılızcesınıde bılıyorsanız sevınırım
tesekkurler

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Word - Excel İşbirliği

Burada yapılması gereken şey, word te Adres, Mektup Birleştirmeyi kullanmaktır.

Microsoft sayfasında bu anlatılmaktadır. Aşağıdaki linki inceleyiniz.
Yalnız bu linkte ofis 2003 teki adres mektup birleştirme anlatılmaktadır. Eğer sizin versiyonunuz 2000 ise o biraz daha farklı. Ofis 2000 versiyona ilişkin Hem Adres Mektup Birleştirme, hemde etiket dökümü açıklamasını ekliyorum.

Açıklamalarda Data Dosyası olarak Word dosyası kullanılmıştır ama siz isterseniz excel dosyasını da kullanabilirsiniz.

http://office.microsoft.com/tr-tr/training/CR061958171055.aspx

Linkinde Toplu postalar ve daha fazlası için adres mektup birleştirmeyi kullanma Süre: 50 dak bölümünü inceleyiniz.

Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar, mail Marge işlemini sürekli kullanıyorum fakat benim sorum şu olacak: Excel deki resim verisini word dosyasında mail marge olarak görebilirmiyim?? Bunu yapabilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Değerli arkadaşlar, mail Marge işlemini sürekli kullanıyorum fakat benim sorum şu olacak: Excel deki resim verisini word dosyasında mail marge olarak görebilirmiyim?? Bunu yapabilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar bu konuda bir gelişme var mı??