Excel'den Excel'e Veri Göndermek?

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bi problemim var yardımcı olurmusunuz?. 2 adet excel dosyam var birine her gün için o günün tarihini yazarak bir çalışma sayfası oluşturup o gün içindeki olaylara ait verileri buraya giriyorum. Her gün yeni isimde sayfa oluşturduğum için diğer excel dosyama formül yazarak burdaki verileri çekemiyorum yapmak istediğim ilk açtığım excelden ikinci excele verileri göndermek.VB az çok biliorum ama VBAdan pek anlamiorum yada formül olarak hangi formül yapısını kullanmam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolay gelsin.

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-10-2026
Örnek dosya eklerseniz daha çabuk ve daha net sonuç alabilirsiniz

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
arkadaşlar ben bir hücredeki değer başka bir çalışma kitabındaki bir hücreye yollamak istiyorum. ektede belirtim ilginiz için teşekkürler.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
değerli arkadaşım,
yanılmıyorsam excel 2007 yi kullanıyorsunuz, forum daki bir çok kişinin excel 2003 kullandığını düşünüyorum, dosyanızı eğer 2003 formatını dönüştürürseniz daha kısa sürede sorunuza yanıt geleceğini umuyorum,

Excel Vers. ve Dili
offis2013 Türkçe
...........

Excel Formu sayesinde öğrendiğim ve kullandığım; Makro işinize yararmı bilemem...

Excel Vers. ve Dili
offis2013 Türkçe
Özür dilerim benden kaynaklanan hata ile makroyu gönderemedim
"Sayfa2" 'in kod bölümüne makroyu yapıştırınız.
....................................................................................
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target, [c:c]) Is Nothing Then Exit Sub
Cancel = True
sat = Target.Row
hcr = Sheets("Sayfa2").[c65536].End(3).Row + 1
Sheets("Sayfa2").Range("c" & hcr & ":c" & hcr).Value = Range("c" & sat & ":c" & sat).Value
End Sub
....................................................................................
Not: Bu makroyu, Excel Formu sayesinde öğrendim. Kendime uyarladım. Kullanmamıza izin veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
( makro bana ait değildir )

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim ekli dosyaları 2003 formatına çevirdim ve dosya içinde açık açık sorunumu anlattım.Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olacağım.Teşekkürler kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
Yardımcı olabilcekmisiniz bir türlü çıkamadım işin içinden...