Excelden veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
Merhaba, ben amatör bir excel kullanıcısıyım.Bir sorum olacaktı.
Elimde bir excel dosyası var.Bu dosyanın b sütününda ad soyad c, d, e, f, sütünlarında adres bilgileri var.şimdi sorum şu.
bu listede yaklaşık 500 kişinin isim soyad ve adres bilgileri var.Ben diyelimki 50 kişiye aynı mektubu göndermek istiyorum.Bu listeden seçeceğim 50 kişinin ad soyad ve adres bilgilerini otomotik olarak word dosyasına aktaracak bir işlem mümkünmü.yani mektubun tüm kısımları aynı olacak fakat sadece adres kısmı farklı olacak ve bende bunları tek tek girmek istemiyorum.
bir yolu varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
selamlar

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
cevabınız için teşekkür ederim.mektubu excelde hazırlayabilirim ama geri kalan işlemler nasıl olacak?

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
İstediğinize benzer bir Excel çalışması hatırlıyorum ama aramam lazım. Forum içinde mutlaka vardır.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
Arkadaşlar sağolun şimdi verdiğiniz linkleri inceleyeceğim.Sonuç alamasam dahi bu forumda olmak çok güzel.bugüne kadar 2 kez yardım istedim ve anında cevaplar geldi.Gerçekten mükemmel.teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sn bektas77

Size söylediğim siteden gerekli makroları alarak örnek bir dosya hazırladım. İnceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sn bektas77

Seçilen isimler demişsiniz onu farketmedim. Seçilenleri yazdırabileceğiniz dosya ekte.