Excelden Veri Aktarma Sorunu

Excel Vers. ve Dili
logo tiger
Merhabalar,

Benim sorunum bir excel dosyasından başka bir excel dosyasına veri nasıl aktarabiliriz bunu öğrenebilmek. Kopyala yapıştır yöntemiyle değil yalnız, belli bir hücredeki veriyi, başka bir exceldeki hücreye otomatik olarak gönderebilmem lazım. Yardımcı olacaksa excel dosyalarını ekleyebilirim. Teşekkür ederim :)

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
Selamlar,

Ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Örnek Dosya Ekleyebilirmisiniz.

İ

İhsan Tank

Misafir
Merhabalar,

Benim sorunum bir excel dosyasından başka bir excel dosyasına veri nasıl aktarabiliriz bunu öğrenebilmek. Kopyala yapıştır yöntemiyle değil yalnız, belli bir hücredeki veriyi, başka bir exceldeki hücreye otomatik olarak gönderebilmem lazım. Yardımcı olacaksa excel dosyalarını ekleyebilirim. Teşekkür ederim :)
merhaba
en kısa yol'u şudur
iki kitabı açarsınız hangi hücreye taşımak istiyorsanız = ( eşittir ) işareti koyarsın diğer kitabın hangi hücresi taşınacak ise o kitaptaki hücre tıklayıp enter tuşuna basarak otomatik taşıyabilirsiniz.
not : bu formül kitab'ın her açılışında güncelleştirme isteyecektir.

Excel Vers. ve Dili
logo tiger
merhaba
en kısa yol'u şudur
iki kitabı açarsınız hangi hücreye taşımak istiyorsanız = ( eşittir ) işareti koyarsın diğer kitabın hangi hücresi taşınacak ise o kitaptaki hücre tıklayıp enter tuşuna basarak otomatik taşıyabilirsiniz.
not : bu formül kitab'ın her açılışında güncelleştirme isteyecektir.
teşekkür ediyorum denedim oldu, çok yardımcı oldunuz =)