Exceli HTML ( Web ) üzerinden çalışma

Excel Vers. ve Dili
ofis2003
Merhaba arkadaşlar forum gerçekten güzel , birbirinden güzel ve anlamlı paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.

Benim sizlerden bu excelde olan işemri kayıtlarım 2000 satırı aştı ve istediğim bir işemri numarasını bulmak için ara bul seçeneğini kullanıyorum. Bunun yerine Web üzerinden exceli kullanmak ve web üzerinde sorgu bölümü olması ve ordan istediğim numarayı yazıp işleme daha kolay gitmem ve o işlem üzerinde web üzerinden işemrinde düzenlemeler ve kayıt yapmam gerekiyor.

Bunun yanı sıra web üzerinde işlem yaparken , acaba excele de kaydeder mi otomatik olarak bunu da merak ediyorum.

Herkese teşekkürler

Not : Excell'deki sütün sayısı 5 başlıktan oluşuyor , satır sayısı ise 2000 üzerini aştı.

Excel Vers. ve Dili
ofis2003
Demek kimse bu yöntemi kullanmıyor veya böyle bir yöntem yok

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
English
5 sütunluk bir dosya kullanıyorsanız hiç web üzerinden uğraşmayın derim. Bir userform işinizi çözer sizin. Bu form üzerinden veri girişi yapabilir. Kayıtlarınızı kolayca bulabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
ofis2003
5 sütunluk bir dosya kullanıyorsanız hiç web üzerinden uğraşmayın derim. Bir userform işinizi çözer sizin. Bu form üzerinden veri girişi yapabilir. Kayıtlarınızı kolayca bulabilirsiniz.
Arkadaşım ilgin için teşekkür ediyorum. Peki bu userform programını nasıl oluşturacam veya nerden indirecem , yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler !