arkadaşlar öncelikle merhaba,
çok zamanımı verdiğim halde bir türlü bulamadığım sorulardan bir tanesi. şimdi sorunu somutlaştırayım sizlere,
sayfa 1 de mağzada yapılan her bir satış bulunmaktadır. bir sütunda çalışan isimlerim diğer sütunda ciroları var.
şunun gibi;
SATIŞ TARİHİ ------- ÇALIŞAN ----- SATIŞ RAKAMI
02.05.2014 ------ SERKAN------2150TL
04.05.2014 ------ ÖZKAN ------875TL
05.05.2014 ------ SERKAN ----- 415 TL
ben sayfa2 de çeşitli kar zarar çalışmalarımı yapıyorum.
İSİM-----TOPLAMSATIŞ RAKAMI
SERKAN --- 2565 TL
ÖZKAN ---- 875 TL GİBİ
ŞİMDİ; SAYFA1! YAPIP VERİ ÇEKEBİLDİĞİMİ BİLİYORUM, AMA BEN BUNU HER SEFERİNDE YAPMAK İSTEMİYORUM. SAYFA 1'de eklediğim her satış sayfa 2'de otomatiik yer almasını istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim? Emeğini verip cevap verecek kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ediyorum. Cevabını acilen bekliyorum.
çok zamanımı verdiğim halde bir türlü bulamadığım sorulardan bir tanesi. şimdi sorunu somutlaştırayım sizlere,
sayfa 1 de mağzada yapılan her bir satış bulunmaktadır. bir sütunda çalışan isimlerim diğer sütunda ciroları var.
şunun gibi;
SATIŞ TARİHİ ------- ÇALIŞAN ----- SATIŞ RAKAMI
02.05.2014 ------ SERKAN------2150TL
04.05.2014 ------ ÖZKAN ------875TL
05.05.2014 ------ SERKAN ----- 415 TL
ben sayfa2 de çeşitli kar zarar çalışmalarımı yapıyorum.
İSİM-----TOPLAMSATIŞ RAKAMI
SERKAN --- 2565 TL
ÖZKAN ---- 875 TL GİBİ
ŞİMDİ; SAYFA1! YAPIP VERİ ÇEKEBİLDİĞİMİ BİLİYORUM, AMA BEN BUNU HER SEFERİNDE YAPMAK İSTEMİYORUM. SAYFA 1'de eklediğim her satış sayfa 2'de otomatiik yer almasını istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim? Emeğini verip cevap verecek kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ediyorum. Cevabını acilen bekliyorum.