excelle Kullanım süresi

Excel Vers. ve Dili
2003
slm arkadaslar excell dosyalarıma kullanım süresi koymak ıstıyorum bunun ıcın bıldıgınız hazır makro ve benzerı bır kod varmı yada örnek sablon falan yardımlarınız ıcın tsk ederım.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Aşağıdaki kodu bu işlemi yapmak istediğiniz dosyanın ThisWorkbook bölümüne uygulayın. Tarihi dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bu arada unutmayın. Kullanan kişi dosyanızı makroları etkinleştirmeden açarsa bu kontrol hiçbir işe yaramaz.

Kod:
Option Explicit

Private Sub Workbook_Open()
    If Date >= "15.04.2010" Then
        MsgBox "Bu dosyanın kullanım süresi dolmuştur !" & Chr(10) & _
        "Lütfen dosyanızın süre lisansını uzatın !", vbCritical, "UYARI !"
            If Excel.Application.Windows.Count = 1 Then
                ThisWorkbook.Save
                Application.Quit
            Else
                ThisWorkbook.Close True
            End If
    End If
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2003
..

tesekkur ederım yanlız dosyanın lısansı bıtınce dosya kendısını kapatıyor ve kapattıgı ıcın ıcerısındekı verılerı goremıyorum

yanı demek ıstedıgım sey dosyanın lısansını nasıl tekrar uzatılana kadar dosyada değişiklik ve makroların calısmamasına engel olmak...

Tabıkı de visual bılen bırısı bu lısansın suresını degıstırebılır o yuzden bırde visuale sıfreyı nasıl koyabılırım

anlatabılmısımdır umarım ıstedıgım seyı... tsk ederım tekrar.

(ben iş yerinde kendı hazırladıgım dosyaları bırakmak ıstemıyorum ama ıyı sekılde ayrılmam ıcın dosyaların calısması gerekıyor ve bunun bellı bir sure devam etmesı gerekıyor tabıkı bu sure bıtınce benı arayacaklar vede yapmamı ısteyecekler bu sekılde olunca ben tekrar nasıl dosyayı acabılecem derdım bu ve makroları ıyı bılen bırısı bunu degıstırebılır o yuzden bırde makroya sıfreyı nasıl koyabılırım ıns yardımcı olabılırsınız tekrar tskler)

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Madem işyeride dosyalarınızı bırakmak istemiyorsunuz. Ayrıldığınız zaman bilgisayarınızdaki size ait dosyaları silersiniz. Bu şekilde dosyalarınız zarar görmez. İstemediğiniz kişilerin elinede ulaşmamış olur.

Excel Vers. ve Dili
2003
evet biliyorum bunu yapabılecegımı yanı o lısansı koydugumda ben o lısansı nasıl uzatabılırım pekı bana bunun hakkında bılgı verebılırmısın tsk ederım ve visual basic sıfre nasıl koyabılırım tsk ederım

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
sn. yldrm_06 bu Basit ama Daha Öne Sunu Belirteyim siz iş Yerinizden Ayrıldıgınızda dosya Silinecekse Verecegim Kodlar forumda Yasak Malesef Ama Süre İstereniz Ve Süre sonunda şifre İle Yani 15 Günlük Demo Süresi Süre Bitiminde Kayıtlı Kullanıcı İsterseniz Bu Regedit Kayıdı İle Mümkün Ama Kodları Paylaşmak Serbestmi Bilmiyorum... Ama Basit Bir Sey...

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
özel msj atttım sıze
Mesajınızı Aldım Fakat Size 2 seçenek Sunayım Eger Ki Dosyanız Hard disc Yani C HDD Sine Göre Numara alsın Seçenegi İle Yapabilirim Ve 2 Olarak Kayıt Defterine Kayıt Ederiz Ve 15 gn sonunda demeo süresi bitti Mesajı Veriririz Ve Serial İster Ve Seriali Girmeden Program açılmaz. bunların 2 side İleri Düzey kodlardır. Sizin Terciginiz Hangisi HDD Mi Regeditmi ?

Excel Vers. ve Dili
2003
regeditten olsun hdd sıkıntı yaşabılırız ve lısans kodunu bız belırleyelım mumkunse olabılırmı ve bu kodları acık olarak bende görebilirmiyim acaba

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
regeditten olsun sıkıntı yaşabılırız ve lısans kodunu bız belırleyelım mumkunse olabılırmı
Bende Her Şey mümkün VB6 Programcısıyım Ama Kodlar Aşagı Yukarı Aynı Size Örnek Bir Dosya Göndereyim .Bunun Gibi İstediginiz Sanırım...
Buradan İndirin Egerki Bu Şekildeyse Şifreyi İsteginiz Gibi Belirlersiniz...
BURADAN İNDİRİN

Excel Vers. ve Dili
2003
evet kasdettiğim şey bu ama bunu excelle yapıştırmamız gerekiyor bunu biliyorunuz ve bunu bana acık kodları ıle beraber verebılırmısınız

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
evet kasdettiğim şey bu ama bunu excelle yapıştırmamız gerekiyor bunu biliyorunuz ve bunu bana acık kodları ıle beraber verebılırmısınız
Şu Şekilde Yapabiliriz Siz Bana Bu Kodları İstediğiniz Programı Gönderin Ben ekleyeyim Ve Size Göndereyim. İstediginiz Şifrenin Ne Olmasınıda Belirtin. Ona Göre Şifreyide Değişelim. Ve İstegiginiz Gün Kaç Gün Olacak Yani Kaç Günlük Kullanımdan Sonra Program Şifre isteyecek...:cool: Dediğm Gibi Kodlart İleri Düzey İçin Forumdada Paylaşmak Yasak Bildiğim Karı ile...bu Sebebten Size Kodalrı Şifreli Olarak Verebilirim Ama Programınıza Entegre Edebilirim. İsterseniz...

Excel Vers. ve Dili
2003
istediğim şey tam olarak bu ama bana bunun acık kod seklınde verebılırmısınız ama bırde bunu ben yapmıs gıbı olmayacam yanı barız kasıtlı bırsey olmayacak mumkunse dosya bozulmus gıbı davranmak istiyorum ve bana bu dosyanın lısanslısını ve muzıksız olanınıda verebılırmısınız:D

Excel Vers. ve Dili
2003
dosya su anda yanımda degıl bana anlatabılırmısınız ben yapsam yarın maııl atsanız olmazmı acaba

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
istediğim şey tam olarak bu ama bana bunun acık kod seklınde verebılırmısınız ama bırde bunu ben yapmıs gıbı olmayacam yanı barız kasıtlı bırsey olmayacak mumkunse dosya bozulmus gıbı davranmak istiyorum ve bana bu dosyanın lısanslısını ve muzıksız olanınıda verebılırmısınız:D
Dosya Bozulmuş Gibi Olmaz Ama Dediğim gibi Olur Yani Belirlemiş Oldunuz Bir Süre Program Sorunsuz Çalışır ama Belirlemiş Olgugunuz Tarihte Serial İster Ve Serial Girilmeden rogram Çalışmaz. Kayıt İçin Size Ulaşmaları İçin Msn Adresinizi Veya Cep Telinizi Ekleyebilirim Mesaj Olarak..

Excel Vers. ve Dili
2003
tamam pekı oyle yapalım o zman 0506 420 34 20 telefon numaram cunkı bır dosya degıl bır kac dosya var hepsıne ekleyecem sızı ugrastırmayım sız bana anlatın ben eklerım :))) olmadı dosyaları bozarımmm demı :D

Excel Vers. ve Dili
2003
birde başka bırsey sormak ıstıyorum musaıt ısenı bu hanı excelde makro duzeylerı varya bunların değişikliğini engellemek yada şifrelemek mumkunmu

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
dosya su anda yanımda degıl bana anlatabılırmısınız ben yapsam yarın maııl atsanız olmazmı acaba
Şimdi Size Şöyle anlatayıp Programcılıgın En Zor Kısmı Belkide Hazırlamış Oldugunuz Programa Lisans Eklemedir.Size Kodları Versem Bile Dosyanıza Entegre Etmeniz Zor olacaktır. Sanırım Kodlarla Aranız İyi Değil... O Sebebten Ayrıca Kayıt Defterinde Nereye Kayıt Edeceksiniz bunuda Ben HAzırlayayım :)

Excel Vers. ve Dili
2003
tamam pekı tsk edıyorum yardımlarınız ıcın maılınız beklıyorum

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Size Pm Attım