Exelde BeŞ Dakİkada Bİr Kur Bİlgİlerİ Almak

Excel Vers. ve Dili
windows xp türkçe
ArkaaŞdlar Merhabalr Ben Exelde Malİyet Hesabi Üzerİne Bİr Program Yaptim Ama DİĞer Sayfalarin Bİrİnde De DÖvİz Kurlarinin Her BeŞ Dakİkada Bİr GÜncelenmesİnİ İstİyorum
Bu Konu Da Yardimci Olabİlrİsenİz Çok SevİneceĞİm Şİmdİden TŞk Ederİm

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
İyi de programınız nerde

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - English
Access 2003 - English
Anlık Kur Takibi

Selam,
umarım işinizi görür. :)
Not: hafta sonları güncelleme yapılmadığından veri gelmeyecektir. ama hafta arası her beş dakikada bir siteye bağlanıp kurlar otomatik olarak güncelleniyor ve değişim olduğu zaman uyarı vermektedir.

Excel Vers. ve Dili
windows xp türkçe
merhaba arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim ancak ben bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum bende yapmaya çalışıyorum ama beceremedim sanıırm birde eksik bişler yapıyorum yapılış adımları ile ilgili bir kaynak varmı dır elinde

tekrar teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - English
Access 2003 - English
merhaba açıklamaya çalışayım
Excel sayfasında yukarıdaki menülerden Datanın altına Import External Datayı tıkladığında New Web Query göreceksin. bunu tıkladığında bir pencere gelecek buraya veri almak istediğin sitenin web adresini yazıp Go'yu tıkla, site çılacak buradan sarı kutucuklar göreceksin, veri çekmek istediğin kutuyu tıkladığında rengi yeşil olacak
sonra aşağıda import'u tıkla ve bekle veri istediğin hücreye otomatik olarak gelecek.

Veriyi güncelleme sıklığını ise şöyle ayarlayabilirsin; veriyi çektiğin hücredeyken sağ-click yaptığında Data Range Properties seçeneğini seç ve Refresh every kutusundan veri güncelleme sıklığını ayarlayabilirsin
kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2007 office türkçe
arkadaşın exceli türkçe gibi gözüküyor ve aynı zamanda forumdaki kullanıcıların türkçe kullananlarına da hitap edecek bir açıklama yapabilirsen sevinirim

Excel Vers. ve Dili
windows xp türkçe
arkadşıım çook çook teşekkür ederim söylemiş olduğun bilgiler ışığında tammaldım ve yapabildim
tekrar tekrar teşekür ediyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Evet.Bende aynen beş dakikada bir kur bilgileri almak istiyorum.Zaten alabiliyorumda ama benim tek istediğim son verinin bir önceki verinin yerini almaması.yani önceki verilerin aşağıya doğru kaymasını istiyorum.yani son 40 50 veriyi excel sayfamda nasıl görebilirim.yeni veri geldikçe üste eklensin en aşağıdaki son veri silinsin.veya en aşağıdaki son verinin silinmesinede gerek yok gidebildiği kadar aşağıya gitsin.problem olmaz.Bunu nasıl yapabilirim yardım edermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - English
Access 2003 - English
Merhaba,

sayın civil61, ekte son halini gönderdim.
Şöyle açıklamaya çalışayım; sistem web'den kur değerini çekip yazıyor,
eğer veri bir öncekiyle aynı ise veriyi yazmıyor. farklı ise yazıyor.
kodu Main tab'ına sağ tıklayıp view code yaparak inceleyeblirsiniz.
Kod, bu sitedeki çok değerli hocalarımızın katkılarıyla hazırlandı.

Umarım işinizi görür.

Saygılarımla

Ekli dosyalar