exelde otomatik saydırma yapma

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel corporation 2003
merhabalar günlük çıkardığım bir liste var. bu listede hücrelerin içerisine karışık olarak 1-88 e kadar numara veriyorum,( tek hücrede 1 numarada oluyor 5 numarada oluyor mesela 8-26-37 gibi) benim istediğim hücrelerdeki numaraları ctrl+f yapmadan otomatik olarak sayıp, arada atlamış olduğum numarayı bulmak böylece tek tek saydırmak yerine otomatik saydırma yaptırarak zaman kazanmak, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.dosyadan bir örnek gönderiyorum

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Merhaba Sn mikail 046

Çok özür dilerim ama öncelikle merak ettiğim; Ctrl+F ile neyi saydırabiliyordunuzda Ctrl+F kullanmadan saydırmak istiyorsunuz? Sorunuz tam net değil...

Ctrl+F = ControlFind, yani Bul komutunun kısayol tuşudur Ctrl+F.

Bu kısayol ile neyi, nasıl saydırabiliyorsunuz?

Excel Vers. ve Dili
merhaba ayhan ben ctrl+f ile hücrelerin bütününü seçtikket sonra tek tek yani 1-2-3-4-5- diye hücrelerdeki numaraları bulmaya uğraşıyorum atlamış olduğum numarayı ise o şekilde görüyorum.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ek dosya bir nebze işinizi görür sanıyorum.
syn Yurttaş'ın =birleştira() kft'si ile yapılmıştır.

Excel Vers. ve Dili
kardeşim emeğine sağlık uğraşın için, ama ben ordaki atlamış olduğum numaraları görmek istiyorum mesela (5-52-74-85 yazmam gerekirken 74 numarayı atlamışım ) atlamış olduğum numarayı veya numaraları başka bir hücrede görmek istiyorum yani bu bölümde bana sen ..... nolu numaraları yazmamışın desin.ilgin için teşekkür ederim