Exeldekİ Tablodan Word' A Aktarim

selamlar. ekteki dosyada exel sayfasındaki vergi numarası kısmını WORD a atıyorum, adres ve mektup birleştirme de eceli kullanarak attığım vergi no eksik geliyor , en baştaki sıfırları almıyor. toplam 10 karakter olması gerekirken 8 karakter geliyor ve sayıların 000 000 0000 formatında çıkmasını sağlayamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Sayın Musa Batur bir de bağ_yapıştır yöntemini deneyin

TeŞekkÜr

BEN EXELDE Kİ RAKAMLARI SIFIRLA BAŞLASA BİLE AYNI ŞEKİLDE WORD A AKTARMAK İSTİYORUM. BUNU bağ_yapıştırla yapılacaksa bile o formülü kuramıyorum. örneğin exelde olsaydı bu durum hücrelerde isteğe uyarlanmış bölümünden 123456 şeklindeki bir rakamı 000 123 456 şeklinde yazabiliyoruz. ancak word dosyasına alırken bu işlem nasıl yapılır bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim...

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Sayın Musa Batur excel dosyasında word dosyasına yapıştırmak istediğiniz veriyi mous ile sağ klik yaparak kopyala dedikten sonra word sayfanıza geçin ve orada düzen menüsünden özel yapıştırı seçin daha sonra açılan pencerenin sol tarafından bağ_yapıştır kısmını seçtikten sonra kendinize göre hangi şekilde yapıştırmak istiyorsanız o seçeneği tıklayıp tamam deyin, ben sizin dosyanızda biçimlendirilmemiş metin kısmını seçtim exceldeki veriyi aynen olduğu gibi aktardı, daha sonra word sayfasını kapatın, excel dosyasından yapıştırdığınız veriyi değiştirin ve kaydedin daha sonra yine word sayfasını açın ve yapıştırdığınız verinin değişip değişmediğini kontrol edin,

Sorun ÇÖzÜlmedİ

merhaba. yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim, yapmamız gereken önemli bi iş olmasa ne sizi nede kendimi bu kadar uğraştırmayacam. sorun şu ki dediğiniz gibi yaptığımda sayı aynen geldi. fakat word de diğer firmalara geçtiğinde her seferinde aynı sayıyı veriyor. yani sayı hiç değişmiyor. bu tabloyu otomatik hale getirip exelde bir sefer düzelttikten sonra word de her firma değişiminde otomatik değişmesini istiyorum. bu şekliyle yani her firma için kopyala bağ_yapıştırdansa, word de tek tek sıfır eklemek daha kolay olacak. olabilecek bir çözüm varmıdır. saygılarımla

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
selamlar. ekteki dosyada exel sayfasındaki vergi numarası kısmını WORD a atıyorum, adres ve mektup birleştirme de eceli kullanarak attığım vergi no eksik geliyor , en baştaki sıfırları almıyor. toplam 10 karakter olması gerekirken 8 karakter geliyor ve sayıların 000 000 0000 formatında çıkmasını sağlayamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aşağıdaki linkte yer alan zip'li "Açıklama" eklentisinde yer alan iki dosyayı inceleyin.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=23073

..