farklı 4 sayfadaki aynı ismi başka sayfada yazmak

Excel Vers. ve Dili
2007
Bir çalışma kitabında yaklaşık 21 sayfa açtım ve yine her dört sayfa bir başka bölüme (örnekte 8A,8B,7A,7B şeklinde sayfaya bağlanıyor) ilk farklı 4 sayfadaki (sayfa1A, sayfa2A,sayfa3A,sayfa4A,) Sayfalarındaki H4 hücresine girilen aynı ismi (örneğin: can başka bir sayfada yazdırmak istiyorum, yani 7a sayfasında b2 hücresine isim olarak yazdırmak istiyorum. örnek olarak dosyayı gönderiyorum; 1a,2a,3a,4a hücreleri renkli olan hücreye yazılan aynı ismi örnek "can" (dört hücreye de aynı isim olacak yada en azından bir hücreye bir kez yazılacak) bu yazılan isimler '7A' sayfasında 1b2' hücresine bu dört isimden biri yazılacak yada dört hücreye girilen aynı isimden bir yada iki aynı isimden biri yazılacak ; yada h4 hücresine girilen üç aynı isimden biri '7A' sayfasında 1b2' hücresine yazılacak; 1b 2b 3b 4b sayfalarındaki h4 hücresi için de aynı şeyler '8b' sayfası içinde geçerli
dosyayı ekte gönderdim.

Bu nu nasıl yapabilirim
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
farklı 4 sayfadaki (sayfa1, sayfa2,sayfa3,sayfa4,) Sayfalarındaki H4 hücresine girilen aynı ismi (örneğin : CAN ) başka sayfada YAZDIRMAK, YADA BAŞKA SAYFADA ;Örneği b2 hücresine bir kez yazdırmak

bu NU NASIL YAPABİLİRM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Nasıl anlamdım.
4 sayfadadada H4 hücresindede ayni değermi olmalı.
3nde ayni ise 1inde farklı ise yazdırılmıyacakmı?soru açık değil.:cool:

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Merhaba Sayfa1 Ve Sayfa 4 te H4 H7 Arasında İsimler Var Bu İsimleri Sayfa1 de B2 Den İtibaren Tek Olarak Listeler...

dosyanız Ekte...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
İstediğiniz Bu Değilmi? Olumlu Yada Olumsuz Cevap Yazarsanız Sonuçu buluruz... Ama Çıkış Yapmışsınız...

Excel Vers. ve Dili
2007
farklı 4 sayfadaki metni H4 hücresine girimesi

farklı 4 sayfadaki (sayfa1, sayfa2,sayfa3,sayfa4,) Sayfalarındaki H4 hücresine girilen aynı ismi (örneğin : CAN ) başka sayfada YAZDIRMAK, YADA BAŞKA SAYFADA ;Örneği b2 hücresine bir kez yazdırmak

bu NU NASIL YAPABİLİRM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE

bu NU NASIL YAPABİLİRM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
3 Nolu Mesajımda Ekli Dosyanız...

Excel Vers. ve Dili
2007
dört hücre aynı isim ama farklı sayfada bir tek görünecek
dosyayı ekledim renklerle de gösterdim

ilginzi için teşekürler

Excel Vers. ve Dili
2007

--------------------------------------------------------------------------------
farklı 4 sayfadaki (sayfa1, sayfa2,sayfa3,sayfa4,) Sayfalarındaki H4 hücresine girilen aynı ismi (örneğin : CAN ) başka sayfada YAZDIRMAK, YADA BAŞKA SAYFADA ;Örneği b2 hücresine bir kez yazdırm
1a,2a,3a,4a hücreleri renkli olan yer yazılan aynı ismi örnek "can" (dört hücreye de aynı isim olacak), bu yazılan isimler '7a2 sayfasında 1b2' hücresine bu isimlerden biri de olsa yazılacak(yadabir kez yazılacak aynı şeyler '8b' sayfası içind geçerli
dosyayı ekte gönderdim

bu NU NASIL YAPABİLİRM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Eklenmiş Dosyalar sayfa aynı ismi yama.xls (456.0 KB, 5 Görüntülenme)

Excel Vers. ve Dili
2007
Nasıl anlamdım.
4 sayfadadada H4 hücresindede ayni değermi olmalı.
3nde ayni ise 1inde farklı ise yazdırılmıyacakmı?soru açık değil.:cool:

--------------------------------------------------------------------------------
bir çalışma kitabında yaklaşık 21 ayfa açtım ve yine her dört sayfa bir başka bölüme (örnekte 8A,8B,7A,7B şeklinde sayfaya bağlanıyor) ilk farklı 4 sayfadaki (sayfa1A, sayfa2A,sayfa3A,sayfa4A,) Sayfalarındaki H4 hücresine girilen aynı ismi (örneğin : CAN başka bir sayfada yazdırmak istiyorum ,yani 7A SAYFASINDA B2 HÜCRESİNE isim olarak yazdırmak istiyorum. ÖRNEK olarak dosyayı gönderiyorum;; 1a,2a,3a,4a hücreleri renkli olan hücreye yazılan aynı ismi örnek "can" (dört hücreye de aynı isim olacak), bu yazılan isimler '7A' sayfasında 1b2' hücresine bu isimlerden biri d yazılacak(yadabir kez yazılacak aynı şeyler '8b' sayfası içind geçerli
dosyayı ekte gönderdim.

bu NU NASIL YAPABİLİRM
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Eklenmiş Dosyalar sayfa aynı ismi yama.xls (456.0 KB, 11 Görüntülenme)

Excel Vers. ve Dili
2007
daha kısa anlatım

Merhaba Sayfa1 Ve Sayfa 4 te H4 H7 Arasında İsimler Var Bu İsimleri Sayfa1 de B2 Den İtibaren Tek Olarak Listeler...

dosyanız Ekte...
1a 2a 3a 4a şeklinde çalışma sayfamız var. ve bu sayfalardaki h4 hücresine aynı ismi yazıyoruz.yada dört sayfadaki h4 hücresine bir kez bir isim yazıyoruz diğer üç sayfadaki h4 hücresine yazmıyoruz veya iki sayfadaki h4 hücresine aynı ismi yazıp diğer 2 sayfadaki h4 hücresini boş olabilir.Yani seçenekli bir durum.tüm bu sayfalardaki hücre bilgileri başka bir sayfada yani 7a sayfasında ve b2 hücresinde bir kez yazılacak.örneğin dört sayfada 'can' ismini 3 kez kullandıksak 7a sayfasında b2 hücresinde bir kez yazılacak
umarım açıklayabilmişimdir.
ilginiz içinde teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme: