Farklı bir çalışma kitabından listeleme

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim...

sorum şu iki farklı çalışma kitabım var.. birinde genel hesapları tutuyorum ve her ay sonu müşterilerin genel borçlarını listelemem gerekiyo başka bir çalışma kitabında. (dosyanın büyüklüğünden dolayı) ..örnek verecek olursak deneme.xls deki D5 hücresini deneme2.xls deki B5 hücresine otomatik atsın .. bu arada D5 te =sayfa245!g5 formülü var.... bi fikri olan varsa anlatabildiysem yardımcı olursunuz sanırım....ekte dosyaları yolluyorum...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
diğer dosyayı gönderemiyorum...büyük geldi biraz umarım boylede yardımccı olabilirsiniz

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim...

sorum şu iki farklı çalışma kitabım var.. birinde genel hesapları tutuyorum ve her ay sonu müşterilerin genel borçlarını listelemem gerekiyo başka bir çalışma kitabında. (dosyanın büyüklüğünden dolayı) ..örnek verecek olursak deneme.xls deki D5 hücresini deneme2.xls deki B5 hücresine otomatik atsın .. bu arada D5 te =sayfa245!g5 formülü var.... bi fikri olan varsa anlatabildiysem yardımcı olursunuz sanırım....ekte dosyaları yolluyorum...
Merhaba,

Tam olarak hangi veriyi almak istediğiniz anlaşılmıyor, mantığı aşağıdaki gibidir..

Hangi çalışmada görmek istiyorsanız formülü o çalışmanızda yazınız..

=[deneme.xls]Sayfa1!$D$5

deneme çalışmasının Sayfa1 D5 hücresindeki veriyi alır..

.

Excel Vers. ve Dili
2003
hocam eline sağlık tam istediğim gibi. anlatamama rağmen yardımcı oldunuz teşekkürler.........

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İyi çalışmalar..