farklı dosyalara veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 XP
aşağıdaki takip formuna girdiğim fatura dökümünü
1. olarak ayrı ayrı firmalara göre cari takibe atılması
2. olarak gelen ürünleri ürün kartlarına atılması
3. olarak girdi kontrol formuna atılmasını nasıl sağlayabilirm.

ilginiz için teşşekkür ederim.
aslı

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Sayın abrenda tüm bu dosyaları tek dosya içinde toplarsanız çözüm daha iyi olmaz mı?

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 XP
şimdi deniyorum. ama ben exceli sadece kullanıyorum yanii gördüyseniz çizelgelr yanii formül ve vba kodları falan hakkında hiçö bir bilgim yok

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 XP
yapamıyorum. yardıma ihtiyacım var gerçekten sanırım bilene göre oldukça basit ama benim için inanın çok zor

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 XP
istediğiniz gibi hepsini tek bir formda topladım

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
istediğiniz gibi hepsini tek bir formda topladım
Sayın abrenda dosyayı tek parça halinde göndermişsiniz ama tam olarak ne yapmak istediğinizi yazmamışsınız, ben de ilk aşama olarak Ana sayfa ile ilgili bir form hazırlayıp gönderdim, bu forma bakarak eksik kısımları açık bir şekilde belirtirsen formdaki üstadlardan en kısa zamanda cevap gelecektir.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2003 XP
şimdi tam olarak yapmak istediklerim şu ;
kullanmak istediğim formları sekmeler halinde sundum. ana sayfa sekmesine girdiğim fatura bilgilerini cari kısmına ait olanları cari kartlarına atmasını istiyorum.
ikinci olarak da fr033 diye bir forma ilgili bilgileri atmasını istiyorum bu form günlük takip ediliyor ama.
üçüncü olarak ürün diye bir form var her ürün ayrı ayrı kartlarda takip ediliyor. ürün ile ilgili bilgileri bu kartlara atmasını istiyorum
son olarak da fr044 diye bir formum var bu form günlük takip edilip firma bazında kayır altına alınıyor ilgili bilgileri gün gün ve firma firma buraya kayıt edilmesini istiyorum.
yardımlarınız için teşekkür ederim.
aslı