Farklı Dosyalardaki Aynı Sütunlardan Veri Alma

Katılım
24 Ocak 2012
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaslar merhaba,

Bir noktaya kadar forumdaki konulardan yaralanıp sorunumu hallettim ama dediğim gibi son noktada tıkandım.

1. Problem [Çözüldü]

Bir klasörü içinde yaklaşık 1000 adet farklı isimlerde excel dosyam mevcut. Bunlar tek excel dosyası içinde hyperlink ile farklı sütunlara yerleştirdim Macro aşağıdaki gibidir.

Kod:
Sub Dateiname_Hyperlink()
Dim StDateiname As String
Dim Dateiform As String
Dim InI As Long, TotFiles As Long
Dim Suchpfad As String
Dim OldStatus As Variant
Suchpfad = InputBox("Yolunu değiştirebilirsiniz", "Adres yolu", Application.DefaultFilePath)
If Suchpfad = "" Then Exit Sub
Dateiform = InputBox("Dosya uzantısını siz değiştiriniz", "Uzantı", "*.xls")
If Dateiform = "" Then Exit Sub
Application.ScreenUpdating = True
OldStatus = Application.StatusBar
Sheets.Add After:=Worksheets(Worksheets.Count)
With Application.FileSearch
.LookIn = Suchpfad
.SearchSubFolders = True
.Filename = Dateiform
If .Execute() > 0 Then
TotFiles = .FoundFiles.Count
Application.StatusBar = "Total " & TotFiles & " gefunden"
For InI = 1 To .FoundFiles.Count
Application.StatusBar = "Datei: " & InI & " von " & TotFiles
StDateiname = Mid(.FoundFiles(InI), InStrRev(.FoundFiles(InI), "\") + 1)
ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Cells(1, InI), _
Address:=.FoundFiles(InI), TextToDisplay:=StDateiname
Next InI
End If
End With
Application.StatusBar = OldStatus
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
2. Problem [Çözemedim :)]

Şimdi asıl istediğim bu klasör içinde bulunan yaklaşık 1000 adet her dosyanın içindeki 3. sütunu DATA dosyasındaki çağırdığım kendi sütünlarının altına çağırmak istiyorum

Dosyam Ekteki rar dosyasının içindedir. Klasörleride örnek olarak koydum yalnız 1000 tane değil tabiki 4 adet koydum örnek olsun diye. Macro dosyamı istediğim kritere göre düzenleyebilir misiniz?
 

Ekli dosyalar

Katılım
24 Ocak 2012
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
2010
sorum güncelliğini koruyor
 
Üst