Farklı Hücrelerdeki Aynı Verileri Satır olarak kopyalama

Arkadaşlar elimde uzun bir excel listesi var ben bu liteden mahallesi aynı olanları daha doğrusu tekbir mahallede olanların tüm satır bilgilerini başka bir sayfaya kopyalamak istiyorum.

mahallelerin yazılı olduğu hücreler farklı sututnlarda olduğu için filitreme işlemini yapamadığım için aradığım satırları kopyalayamıyorum.

crtl+f ile bulduğumuz hücreleri satır olarak kopylamaya çalıştım olmadı yardımınızı bekliyorum

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Örnek dosya ekleyiniz.

Hocam örenek dosya oluşturmak çok zor hatta imkansız cünkü pdf dosyasını excele dönüştürdüm belgede bozulmalar oldu dolayayı listeyi olduğu gibi buraya koymam gerek onuda sakıncalı buluyoırum onlarca kişinin bilgileri var. ben ctrl + f ile oldğu gibi bulup tüm satırı kopyalamak istiyorum

Ad Soyad Adres bilgileri var listede ben adresdeki sadece tek kelimeyi aratıp istediğim adresi bulduktan sonra satırları başka bir sayfaya kopyalayacam

pdf den excele düzgün çevirebilseydim zaten süzme işlemi tüm işi halledecekti

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Sn. ramazan kuyumcu, örnek dosyanın oluşturulmasının çok zor olduğunu söylemişsiniz, kimse sizin örnek dosyanızı tahmin edemezki, en azından 4,5 satırlık hayali bir kaç adresle, formatınızın ne şekilde olduğunu gösterin (kaç sutundan oluştuğunu, adres bilgilerinin hangi sutunlarda olabildiğini), bu şekilde bir örnek dosya oluşturup gönderin ki gerisi gelir.
Hatta sözünü ettiğiniz pdf dosyasından bir sayfa kadar gönderebilsenizde bizde çevirmeye çalışsak. Merak ettim doğrusu. Kolay gelsin.