Farklı kapasitede olan verilerin boşluklarını doldurma

ATEMİ

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-06-2026
Merhaba Arkadaşlar
Birbirinden farklı ürünlerin birbirinden farklı haftalık kapasiteleri mevcut.
Her bir ürün, talep adedini bulana kadar bu kapasite ölçüsünde haftalık adet çıkarırken genelde son haftada kapasite boşluğu oluşuyor.
Bu boşluk yeni ürün ile doldurulması gerekiyor fakat yeni ürünün kapasitesi önceki ürünün kapasitesinden farklı
Örnek bir Tablo ekte paylaştım. Amacım her ürün kendi kapasite ve adedine göre haftalık tabloda hesaplamalarını yapsın
Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

ATEMİ

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
25-06-2026
Merhaba arkadaşlar
Ustaların çevrimiçi olmadığı bir zamanda soru sorarsanız benim gibi beklersiniz nasip bu arada bende tablomu geliştirmiş oldum tekrar yolluyorum saygılar

Ekli dosyalar

ogecen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe Microsoft® Excel® Microsoft 365 için MSO 64 bit
11-12-2026
Sn. Atemi,

Üstadlarımız her konuda herkese ellerinden geldiği kadar hatta fazlası ile yardımcı oluyorlar.
Bizler sorduğumuz sorulara hemen yanıt bekliyoruz.
Yaz dönemindeyiz, hem adminler hem de bizlere son derece faydalı bilgiler veren arkadaşlarımız izinli olabilir. Müsait olmayabilirler.
12 saat sonra bekliyorum diye sitem ediyorsunuz.
Bizler hem sorunumuzu çözün hem de acele edin demeye hakkımız yok.

ATEMİ

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
25-06-2026
Değerli dostum sitem ettiğim nereden çıktı şimdi.
Hepsinden Allah razı olsun sitem ne demek ben çok faydalandım gerçekten
Böyle algılanması beni çok üzdü hayatımda hiçbir şeyde ne sitem ne de şikayet eden bir insanım bende bir başka arkadaşım için bununla ilgileniyordum inanın.
Bu da bende buradaki karşılıksız tamamen samimi dönüşlerden fazlasıyla etkilendiğim için benimde başkalarına faydam olsun içindir. Bur platformdan öğrendik biz de bunu.
Ben burada emeği geçen herkese dua ederim Allah ta tanımadığı bir başkasına samimi, karşılıksız duygularla yardımcı olan herkese sağlık huzur mutluluk bereket bol kazanç gibi konularda fazlasıyla karşılığını versin.
Sitem şikayet bana çok uzak şeyler zerre kadar böyle anlaşılacak sözcüklerim den özür dilerim niyetimizi yazılar tam ifade edemeyebiliyor.

ogecen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe Microsoft® Excel® Microsoft 365 için MSO 64 bit
11-12-2026
"benim gibi beklersiniz", sözünüzü sanırım ben yanlış anladım.
Gerçekten burada iş hayatımıza son derece önemli destek veren herkesten Allah bin kere razı olsun.

ATEMİ

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
25-06-2026
Sanırım ben yanlış kullandım sizin böyle anlamanız normal duygularımı yazı ile tam ifade edemiyorum ama size de teşekkür ederim geri dönüş için bir çok kişi de böyle anlamış olabilir nazikçe dostça geri dönüşler çok kıymetli sayenizde düzeltme şansı buldum