farklı kaydet

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar buradaki üstadların örneklerine bakarak ekteki örneğe farklı kaydet butonu yaptım. Buraya kadar normal ama bazen tıkladığım zaman hata veriyor hata verdiğinde de ( ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\Documents and Settings\TEMP\Desktop\Vezne_Kredi\Kredi " & Range("B7") & ".xls") bunu seçiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Farklı kaydet dediğimde hata vermeden nasıl çalıştırabilirim.
teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Aynı dosyadan daha önce kaydetmiş olabilir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Varsa da sildim tekrar denedim aynı şekilde oluyor. Ama öyle bir şey olduğunda da bir uyarı vermesini ve üzerine yazayım mı nasıl yapılabilir. Yardımlarınızı bekliyorum. Yani aynı isimli varsa uyarsın evet dersem üzerine yazsın.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
Bende macrosuz çalismadi. ama, dosyada ufak bi degisiklik yaptim inceleyin lütfen.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın paranormal,
ben 2003 kullanıyorum. Sizin örneğinizde farklı kaydet makrosu bulunamıyor uyarısı veriyor. Mümkünse bunu 2003 olarak xls olarak ekliyebilirmisin.
teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın paranormal,
bununla ilgili çalışmam iş yerinde pazar nöbete gittiğimde inceler sonucu size bildiririm.
ilginize emeğinize çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın paranormal,
inceledim fakat farklı kadete tıklayınca kitap1 değişikliği kaydetmek istiyormusunuz uyarısı geliyor. Bir türlü olmadı. İlgine çok teşekkür ederim.