Farklı Kaydetme Sorunu

Hüseyin61

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-04-2025
Arkadaşlar bu formda farklı kaydet butonu ile gösterilen klasöre kayıt yapıyorum. Ancak 1. kayıttan sonra 2.sine sonuna 1,2,3 gibi rakam ekleyerek tekrar kaydetmesini istiyorum. Ama ikinci kayıtta yol bulunamıyor diye hata veriyor. İnceleyip yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 EN 64 Bit
25/05/2022
Arkadaşlar bu formda farklı kaydet butonu ile gösterilen klasöre kayıt yapıyorum. Ancak 1. kayıttan sonra 2.sine sonuna 1,2,3 gibi rakam ekleyerek tekrar kaydetmesini istiyorum. Ama ikinci kayıtta yol bulunamıyor diye hata veriyor. İnceleyip yardımcı olur musunuz?
Klasörün birinde Rehberlik Formları yazıyor bu klasör mevcuttur.
Klasörün diğerinde Dehberlik Formları yazıyor bu klasörü mevcut değildi.

C#:
dosyam = "D:\Rehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"
10 If evn.fileexists(dosyam) Then
i = i + 1
dosyam = "D:\Dehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"

Hüseyin61

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe 64 Bit
05-04-2025
Klasörün birinde Rehberlik Formları yazıyor bu klasör mevcuttur.
Klasörün diğerinde Dehberlik Formları yazıyor bu klasörü mevcut değildi.

C#:
dosyam = "D:\Rehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"
10 If evn.fileexists(dosyam) Then
i = i + 1
dosyam = "D:\Dehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"
Nasıl fark edemedim, kendime kızdım. Sizi de yordum. Kusuruma bakmayın lütfen