• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

farklı satırlara yazılmış aynı kelimenin karşısındaki degerleri farklı sayfada sırala

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba;

aynı sütunda farklı satırlara yazılmış birden fazla aynı kelimeyi farklı bir yere alt alta sıralama şansım var mı? mesela banka işlemlerini takip etmek istiyorum ve A,B ve C bankaları ile çalışıyorum... A bankasından 200 kere B bankasından 150 kere işlemi degişik tarihlerde yaptıgımı düşünürsek ben sadece A bankasındaki işlemlerimi o sütun içinden eleyip başka bir sayfaya otomatik aktarabilir miyim...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Muygun ellerine kollarına saglık.. Emegin için teşekkür ederim tam istediğim sonuçları veriyor ama bir sıkıntım var. Dosya cok yavaş çalışıyor... Acaba neden kaynaklandıgını biliyor musun?

Merhaba;
Demekki sekiz çekirdekli bir İ7'ye terfi zamanı gelmiş.
:)
Birde bu eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Zamanım uygun oldukça siteye bakabiliyorum.
Dosyayı açın.
ALT+F11 tuşlarına basın kodları göreceksiniz.
İyi çalışmalar.

:) sanırım sinirlendiniz bana ama sayfayı ilk açtıgımda aşagıdaki yazı geliyor..
pek anlamadıgım için de elimden birşey gelmiyor

Bu hata aşağıdaki nedenlerle oluşabilir:
Makro güvenliği Yüksek olarak ayarlı ve dosya açılırken makro uyarı iletişim kutusu belirdiğinde Devre Dışı Bırak'ı seçtiniz veya makro imzalanmamış ve uygulama tarafından otomatik olarak devre dışı bırakıldı

Merhaba;
Sinirlenmem için herhangi bir gerekçe yok!!! (bu kanıya nerden ulaştınız işte onu anlamadım)

Şimdi exceli açın.
üst menülerde;
Araçlar>makro>güvenlik sekmesine basın.
Açılan pencerede güvenlik düzeyi;
düşük (önerilmez) i işaretleyin.
Tamam butonuna basarak pecereyi kapatın.
Exceli (ve başka açık olan dosyalarınızda varsa) kapatın.
Şimdi dosyanızı yeniden açın.

İyi çalışmalar.

cok teşekkür ediyorum tam istediğim gibi oldu bu.. peki sayfalara aktar dediğim dediğimde tüm verileri tekrar kopyalıyor. yani iki kere aktar dersem listeye aynı veriyi iki kere aktarıyor.. her verinin tek olmasını nasıl saglayabilirim..

cok teşekkür ediyorum tam istediğim gibi oldu bu.. peki sayfalara aktar dediğim dediğimde tüm verileri tekrar kopyalıyor. yani iki kere aktar dersem listeye aynı veriyi iki kere aktarıyor.. her verinin tek olmasını nasıl saglayabilirim..

Merhaba;
Bu eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri