Farklı sayfalara veri girişi

seddur

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft office professional plus 2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-12-2024
Arkadaşlar çok kullanılan bir özellik ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Şöyleki; Her müşteri için ayrı bir sayfa olacak ve textbox ile bu sayfalara müşterilerin yaptıkları ödemeler işlenecek.Yani ödemeyi kim yapıyorsa excel o müşterinin sayfasına bilgiyi girecek Biz müşterinin sayfasını bulup bulunan sayfaya veri girmek yerine (Bir buton yardımıyla ile de olabilir)butona tıkladığımızda veriyi müşterinin sayfasına direk atacak..Yapabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
Yapılabilir,buraya bir örnek yüklerseniz daha kolay yardım alabilirsiniz.

seddur

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-12-2024
Sayfa 1 de "borç öde" butonuna tıklandığında açılan userformdan yapılan tahsilatlar girilecek.Ben örneğin listboxdaki isme çift tıkladığımda kişiye ait sayfa açılacak ve userformdan;kişi adı,tarihve tutar bilgileri bu sayfaya işlenecek.Birden fazla yolu olduğunu biliyorum.Sayfa Örneği ektedir.

Ekli dosyalar

seddur

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-12-2024
Düzeltilmiş dosya ektedir

Ekli dosyalar

seddur

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-12-2024
Arkadaşlar cevap gelmeyince soruyu biraz farklı sormaya karar verdim.Böylece çalışma kitabının büyüklüğü daha az olacak dolayısıyla daha hızlı çalışacak.Soru şu: Her sütuna bir alan adı verilecek ve tahsilatlar bu sütuna işlenecek.Yani örnek dosyada belirtilen "BORÇ ÖDE" butonunu tıkladığımda alan isminin bulunduğu sütuna giderek buraya veri girişini yapmamı sağlayacak bir yönteme ihtiyacım var.Tabi amaç her müşteri için yapılan tahsilat toplamını takip edebilmek.Başka yolu varsa da lütfen bildiriniz.Saygılarımla.