Farklı Sayfalardan Belirlenen Kriterlere Göre Veri Çağırma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar Okulumda öğrencilerimizi değerlendirmek üzere hazırladığımız excel formlarıya ilgili sıkıntılarımız mevcut. Ayrıntılar ekte gönderildi. Şimdiden Teşekkürler...2007 ve 2003 e göre ayrı ayrı düzenlendi.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe iş
2007 Türkçe ev
Hazırlamış olduğunuz excel dosyasını siteye eklerseniz daha çabuk yardım alırsınız kanaatindeyim.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Ekledim Rahmi Hocam

Rahmi hocam ek var zaten. BEn görebiliyorum. Bir sorun mu oldu acaba da size görünmüyor.
Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Sn.hilmi0707,
Dosayanız ekte.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
tekinek hocam çok teşekkür ederim. hemen inceliyorum. sorularım olursa sizi tekrar rahatsız ederim...Allah Razı Olsun...

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Merhaba,
SORU-1) Buradaki hücre birleştirmelerini a sütunundaki sıraya göre yazmamızın bir mahsuru var mıdır?
YANIT-Hayır hiçbir mahsuru yok.Sadece "d" sütunundaki formül adreslerini yeni yerine göre ayarlayın.
SORU-2) Buradaki değerlendirme çeşidini formüle direkt olarak f1 hücresinden giremez miyiz? Başka bir hücreye almak zorunda mıyız? Yani a sütunundaki hücre birleştirmelerini tanımlarken direkt f1 hücresi ile birleştirsek olmaz
YANIT- "Değerlendirme" leri istediğiniz gibi yapabilirsiniz.A sütununda da birleştirebilirsiniz.
SORU-3) Topla.Çarpım formüllerinin mantığı nedir ?
YANIT- Bu bölümdeki sorularınızla ilgili dinamik alan konusunu inceleyebilirsiniz.Ayrıca formüle bakarsanız mantığını kolaylıkla çözebilirsiniz.Formüllerdeki farklılık ise;yeşil alanlara öğrenci bilgilerini,mavi alanlara ise sınıf ortalamalarını getiriyoruz.Bu nedenle farklı formül uygulamak zorundayız.
İyi günler

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe iş
2007 Türkçe ev
Hilmi bey iyi akşamlar,
Dosyanız üzerinde biraz çalışma yaptım. Bir form ekledim, formdan dersleri ve öğrencileri seçim yaptığınızda, bilgiler ilgili text lere geliyor. Karneye Aktar tuşuna bastığınızda bilgileri Karne sayfasına aktarıyor. Dosyayı incelediğinizde bilgi verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
tekintek hocam teşekkürler
rahmi06 hocam inceliyoruym. teşekkürler..