Farklı sayfalardan koşullu toplam alma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
@blue06900 Hocamız öğrencileri için bir sınav sonuç listesi oluşturmuş, fakat lakin ama; cevap alamamıştır maalesef. Ekte örnek dosyayı ekledim, yardımlarınızı rica ediyorum. Yardımcı olan, uğraşan emek veren bütün herkese şimdiden teşekkürler...

Örnek Dosya 1

Hocamızın istediği liste

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
@güncell yardım, help, hilfe, помощь, 助けます ,aider ...

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Bir öğrenci yazılmış 1 den fazla öğrenci yazarak dosyanızı günçellerseniz daha yol gösterici olaçak.Bu şekilde yazılımın nasıl gittiği konusunda fikir vemiyor.Her iki sayfatada 1 den fazla öğrenci yazınız.Bir de aynı ayda ders isimleri birden fazla hangisi geleçek.Toplamımı geleçek belirsiz 1 örnek doldurunuz uygulama olarak isteneni görelim.Yaptıkdan sonra öğle değil böyle olaçak gibi durumlarla karşılaşmıyalım.Yardım yardım deniyor verilen emekle sonra dalga geçiliyor.Buda hoş olmuyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Sayın @çıtır kesinlikle doğru söylüyorsunuz. İlginiz için teşekkür ediyorum. Fakat şöyle bir durum var; bazen öyle bir durum oluyor ki, durum ve sonuca odaklanamıyoruz. Sonuç ortaya çıktığında fark ediyoruz bazı şeyleri. Sizler emek verip yardımcı oluyorsunuz her durumda. Allah sizlerden razı olsun...

Güncel dosya

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Dosyanız.Sınıf ve öğrenci seçimi için açılır liste oluşturulmuştur.Umarım istediğiniz gibi olmuştur.500. satıra kadar sınıf listelerine ilave yapabilirsiniz.
https://www.dosyaupload.com/jo5k

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Sayın, @çıtır anlatamadığımız sorunun misliyle cevaplanması bu olsa gerek... Teşekkürü bir borç biliyorum, sağolun varolun Allah sizlerden razı olsun...

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Sayın, @çıtır anlatamadığımız sorunun misliyle cevaplanması bu olsa gerek... Teşekkürü bir borç biliyorum, sağolun varolun Allah sizlerden razı olsun...
Allah(C.C.)Cümlemizden razı olsun.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.