Farklı Sekmelerdeki Verileri Çoklu Olarak Silmek

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Arkadaşlar merhaba. Acaba excelde farklı sekmelerde bulunan belirli alanlardaki değerleri tek tek uğraşmadan aynı anda silmek mümkünmü? Sileceğim yer tüm sekmelerde de aynı alan.

Mesela tüm sekmelerdeki =D12:H27 arasındaki değerlerin bir hamleyle silinmesi mümkünmüdür? Çalışma kitabımda çok sayıda sekme bulunduğundan, tek tek silmek çok vakit alacağından böyle birşeyi yapmak istiyorum. Saygılar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Arkadaşlar merhaba. Acaba excelde farklı sekmelerde bulunan belirli alanlardaki değerleri tek tek uğraşmadan aynı anda silmek mümkünmü? Sileceğim yer tüm sekmelerde de aynı alan.

Mesela tüm sekmelerdeki =D12:H27 arasındaki değerlerin bir hamleyle silinmesi mümkünmüdür? Çalışma kitabımda çok sayıda sekme bulunduğundan, tek tek silmek çok vakit alacağından böyle birşeyi yapmak istiyorum. Saygılar
Calışma kitabında sayfaları Ctrl tuşuna basarak saçin ve =D12:H27 hucrelerini silin aynı işlemi butun secili sayfalarda yapıcaktır. Sayfalrı hılı seçmek için Ctrl+Page Down kullanabilirsiniz.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sayfa adı üzerinde fare ile sağ klik yapın ve tüm sayfaları seçin bu işlemden sonra silme işlemini yaparsanız tüm sayfalarda aynı işlem uygulanacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Huseyinkis ve Ömer; sizlere çok teşekkür ederim. Oldukça basit bir yöntemmiş ama işte bi türlü çözememiştim. Tekrar sağolun.