Farklı Sütünlara Göre Süzme

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
Merhabalar;

sıralama işlemi ile alakalı şöyle bir sıkıntım var ek'te ki listede borç bakiye göre "Z>A" sırlama
yapıyorum daha sonra ise "Cari Kod" kısmı aynı olanları ilk yaptığım "Z>A" sıralama bozulmadan aynı olanları alt alta yazdırmak istiyorum.

Açıklamak gerekirse bir carinin USD, EURO ve YTL 3 adet hesap türü bulunmakta, carilerin hepsinde CariHesapKodu aynı fakat Döviz cinsi farklı, bu sebeple borç bakiyeye göre yaptığım sıralama bozulmadan aynı carilerin de bu sıralamada aralara bakiyesi ne olursa olsun yazılması mümkün mü

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Bunun için araç çubuklarındaki sıralama düğmesini değil veri menüsündeki sırala bölümünü kullanın
Önce tablonun hepsini seçin sonra ilk kısıt olarak cari kodu sütunu ikinci kısıt olarak döviz cinsi sütununu belirleyin ve sıralatın

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
cevabınız için teşekkür ederim sayın janveljan fakat benim istediğimi karşılamıyor benim isteğim asıl sıralama satırı olan borç bakiye satırını bozmadan aynı olan cari kodlarını bu sırlamanın aralarına yazdırmak.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Bunu özet tablo kullanarak yapabilirsiniz veri içerisinde yer alan özet tabloyu seçin seçeneklerden istediğimniz kritere göre sutun ve satırları belirleyin

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
acaba bu isteği özet tablo yerine aynı sayfada bir kod yardımı ile yapabilir miyiz acaba ?