Farklı sütun isimlerine ve sayılarına sahip 3 sheeti , tek bir sheette birleştirmek

Excel Vers. ve Dili
professional 2016-English
Merhabalar ,

Elimde bir dosya var ve 3 sheetten oluşuyor. Sheetlerin isimleri farklı ve farklı sütun başlıklarına sahipler.(Mesela sheet1 5 sütun var ,D sütunu başlığı "hediye adı", 2.sheette 7 sütun var D sütunu başlığı "armağan adı" ve 3.sheette 6 sütun var C sütununun adı "Hediyenin adı". ) Bu sheetlerde ilgili sütunları kopyalayarak(1. sheette D(hediye adı),E(koli sayısı) ve G(il) sutunlarını , 2.Sheette D,E ve G sutunlarını ve 3. sheette C,D ve E sütunlarını) 4. bir sheet açıp buraya 3 sütun adı(Hediye adı,Koli sayısı ve il) girdikten sonra alt alta Sheet 1 , sheet2 ve sheet3 teki ilgili sütunları yapıştırmak istiyorum. kendim denediğimde sheet1 i yapıştırıyorum sonra sheet2 yapıştıryor ve sheet1 i siliyor alt alta yapıştıramadım . Yardımcı olabilir misiniz?

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Küçük örnek bir dosyanızı paylaşım sitelerinden birine yüklerseniz konu daha iyi anlaşılır olacaktır.

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Konunun sadece 3 sayfa ve 3 sütundan ibaret olmadığı düşüncesiyle, kendim de kullanırım diye örnek bir çalışma hazırladım.
UserForm üzerinden gerekli işlemleri yaptırdım.
Biraz kurcalayın, inceleyin. Umarım işinize yarar.

Altın üyeliğiniz yok diye harici link de veriyorum.
Örnek Liste Birleştir Dosyası

Ekli dosyalar