Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı tarihlerde kontrolü yapılan ürünün yanına ilk tarihteki notu ve son tarihteki notu gelsin
Herkese Merhabalar;
Farklı tarihlerde kontrolü yapılan ürünün yanına ilk tarihteki notu ve son tarihteki notu gelsin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkür ederim
H3 hücresine alağıdaki formülü yapıştırıp F sütununuz boyunca sürükleyerek çoğaltabilirsiniz.
Kod:
=KAYDIR($F$1;KAÇINCI(D3;D:D;0)-1;0;1;1)
I3 hücresine aşağıdaki formülü yapıştırın (Dizi formülüdür Ctrl+Shift+Enter). Tüm I Sütununuz boyunca sürükleyerek çoğaltabilirsiniz.
Kod:
=KAYDIR($F$1;KAÇINCI(D3;D:D;0)-1;0;1;1)
H ve I sütunlarınıza içerisinde yazan Kırmızı - Sarı - Mavi - Yeşil ifadelerine göre koşullu biçimlendirme uygularsanız istediğiniz sonucu alabilirsiniz.
Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum sayın NextLevel
istediğim sonucu alamadım
yanlış anlatmış olabilirim D sütunundan herhangi bir ürün süzüldüğünde
H ve I sütunu veriyi F sütunundan alacak
H sütununa gelecek renk B sütunu baz alınarak ilk tarihe denk gelen olacak
I sütununa gelecek renk B sütunu baz alınarak son tarihe denk gelen olacak
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.