Fatura Birleştirme

anilman

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-09-2027
Merhaba, ekte yer alan excelde Alt alta sayfasında yer alan listede aynı fatura numarasına sahip (mavi renkli) ya da tek satırlık bağımsız faturaları, Birleştirilen sayfasında tek satırda toplayıp birleştirme yapıyor. Birleştirmeyi kaynak sayfadaki Alış Faturasının Tarihi sütunundan başlıyor. Ben bu çalışmada yine kaynak sayfasındaki Açıklama sütunundan başlamasını istiyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Ekli dosyalar

irfem4

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 tr
25-09-2028
Merhaba, ekte yer alan excelde Alt alta sayfasında yer alan listede aynı fatura numarasına sahip (mavi renkli) ya da tek satırlık bağımsız faturaları, Birleştirilen sayfasında tek satırda toplayıp birleştirme yapıyor. Birleştirmeyi kaynak sayfadaki Alış Faturasının Tarihi sütunundan başlıyor. Ben bu çalışmada yine kaynak sayfasındaki Açıklama sütunundan başlamasını istiyorum. Desteğiniz için teşekkürler.
OLDU SANIRIM

Ekli dosyalar

anilman

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 TR 64 Bit
25-09-2027
Maalesef, anlatamadım sanırsam birleştirme sonrası görseldeki gibi olsun istiyorum yani ekstradan açıklama sütunu açılsın, tabi bu sütun eklenince birleşim sonrası kayma oluyor yandakilerde.Ekran_13 Mayıs 2021 Perşembe_23h00m17s_001_.jpg