Fatura mutabakat formu

Excel Vers. ve Dili
basic
herkese iyi günler biliyorsunuz yeni çıkan düzenleme her ay K.D.V. Hariç 8.000.-YTL'yi aşan mal ve hizmet alımlarına ve satışları ilişkin faturaların bildirimi FORM BA ve From Bs bildirilmesi mecburu bir hale geldi.Ama bunu denetlemek gerekiyor hek iki tarafında bunun için fatura mutabakat formu lazım bana ben örnek olarak birşey yaptım tabi basit birşey bunu geliştirecek arklar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
herkese iyi günler biliyorsunuz yeni çıkan düzenleme her ay K.D.V. Hariç 8.000.-YTL'yi aşan mal ve hizmet alımlarına ve satışları ilişkin faturaların bildirimi FORM BA ve From Bs bildirilmesi mecburu bir hale geldi.Ama bunu denetlemek gerekiyor hek iki tarafında bunun için fatura mutabakat formu lazım bana ben örnek olarak birşey yaptım tabi basit birşey bunu geliştirecek arklar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Merhaba,

Bu "arklar" sözünü anlamadım.

Gelelim sadede. Form her zaman hazırlanır, önemli olan bu formun doldurulmasıdır.

Siz firma bazında formları hazırlamış ve içini doldurmaya çalışmışsınız. Oysa bir sayfada firmalardan aldığınız, başka bir sayfada ise ilgili firmaya (varsa)verdiğiniz faturalar olsa, tek bir form ile tüm firmalara gidecek yazı hazırlamak olası olabilir.

Excel Vers. ve Dili
basic
Öncelikle ilgin için tşkl Necdet YEŞERTENER.Bana lazım olan sadece bizim verdiğimiz faturalar yani karşı tarafın gönderdiği faturalar değil ..Ben sadece bir ay içinde kestiğim faturaları karşı tarafa onaylatmak için böyle bir form istiyorum ( ilerde ben almadım böyle bir fatura o yüzden işlemedim dememeleri için)

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın nexusss,

Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız sanırım. Sadece alınan yada sadece verilen anlamında söylemiyorum, diyelimki sizin dediğiniz gibi ay içinde (ya da belli bir sürede, bu süre önemli değil) kestiğiniz fatura listeniz var mı?

Bu listeden ilgili firmalara sizin istediğiniz form otomatik olarak doldurulup gönderilir. Yani bir veri olması gerekir diyorum.

Excel Vers. ve Dili
basic
Sayın Necdet YEŞERTENER

şimdi biz faturaları biz lsk2 ile kesiyoruz.. benim dediğim mutabakat formuda birnevi teslim fişi olarak düşüne biliriz.. (şimdi ben ft lks kesiyorum sonra günlük kestiklerimi excel e işliyorum aylık 8000ytl geçen olan müşteriye çıktı alıp kaşeletip onaylatıyoruz ft aldığına dair ) ''arklar'' derken arkadaşlar demekj istedim..

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Ayrıca,bildiğim kadarıyla LKS2 bir dos programı.Bu nedenle excele veri gönderemiyorsunuz.Zor bir durum tabii.Bence bu bilgileri excele yazmaktansa aylık olarak müşteri cari hesaplarının 8000 TL.ye eşit yada büyük olan bakiye listesini alıp,aşanları bu tabloya yazıp daha kolay şekilde bir mutabakat yapmış olursunuz kanımca..

18.11.2019
Tekintek LKS kullanıyorsunuz sanıırm
Novigator de kullanıyormuusnuz

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
26/10/2022
Tekintek LKS kullanıyorsunuz sanıırm
Novigator de kullanıyormuusnuz[/QUOT

Sayın esolen,
Tespitiniz doğrudur.LKS yi çok kısa bir süre kullandım.Navigator ile ilgili deneyimim var.Size nasıl yardımcı olabilirim ?