Fazla Mesai Cetveli

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Tr & Office 2019 Tr
fazla mesai cetveli

Selam arkadaşlar
Ek dosyada formül problemim var. Ben bu tabolya otomatik tarih girilmesini ve sonrasındaki hesaplamaları tatil günleri ve hafta içi günleri yazılan fazla mesai saatlerini toplamasını istiyorum. Tablo bu haliyle çalışıyor hatasız. Fakat her ay formülleri yeniden yerleştirmek zorunda kalıyorum. Ben sadece ay adını gireyim tablo kendisi herşeyi yerleştirip kendisi hesaplasın istiyorum. Sanırım yardımcı olacak arkadaşlar vardır. Şimdiden teşekkürler....

Excel Vers. ve Dili
Sayım mesudiye_052 çok teşekkür ederim güzel olmuş. Ellerinize bilginize sağlık. Benim unuttuğum ufak bir ayrıntı var o da şu; örneğin içinde bulunduğumuz ağustos ayının 30 u tatil biliyorsunuz. Diğer aylarda da bayram günleri var. Bu durumda bunları da ekleyemezmiyiz. Yani bayram günlerinide formüle dahil edebilsek mümkünse. Çokmu fazla oldum acaba.

Excel Vers. ve Dili
Ofiste Excel 2000 Türkçe
Evde Excel 2003 Türkçe
Merhabalar
Sayın mesudiye_052 öncelikle mesai proğramı çalışmama temel oluşturacak dosyanız için teşekkürler.Yalnız ayların 31 den az çekmesi halinde rakam kalıyor yalınız gün görünmüyordu koşullu biçimlendirmeyle hallettim.Düzenlediğim dosya ektedir.Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
Sayın class37 yaptığınız katkıdan dolayı teşekkürler ama ufak bir ayrıntıyı atlamışsınız. Yazdığım soruda diğer tatil ve bayram günleri için bir çözüm arıyordum sanırım okumadınız. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
fazla mesai cetveli

Selamlar..Sitemizin yeni yüzü hayırlı olsun..Epey zorlandım gerçi ama sanırım alışacağım..Fazla mesai cetveli dosyasını forumdaki arkadaşların yardımlarıyla tam olarak istediğim şekle getirdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..Son şeklini ekliyorum..Faydası olur düşüncesiyle..Formüller bozulmasın diyede korumaya aldım şifresi 3'tür. İyi günler dileğiyle. Dosyayı ekleyemedim..Yeni sistemde nasıl olacak bu...

Excel Vers. ve Dili
fazle mesai cetveli

Yeniden deniyorum arkadaşlar. Kusura bakmayın

Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003
bi mesai tablosu oluşturmak istiyorum excel de ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler