Fidelik-sera ekim takip ve kapasite raporu

Excel Vers. ve Dili
a
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08/06/2022
Hiç biryerde olmayan bu konuda bana yardım edin yeni birşey kazandıralım sektör ile ilgili ve birazda olsun excel bilgimle birşeyler yapmaya başladım fakat tıkandım..

Ilk soru excel açıkladım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
a
08/06/2022
üstadım harikasın sen peki bunu nsıl yapıyoruz.. çünkü dosya 26. 27. 28......... diye gidecekte.. sanıyorum makrolar var kodlardan çözemedim.

birde o A sütünunun da başka dosyadan getirticem o zaman etkilermi

tek kelime "HARİKASIN" valla...

Excel Vers. ve Dili
a
08/06/2022
üstad farkettimde tıklayıp ilgil sayfaya gönderdiğimde güzelde geri almak istedeğimde yada silmek istediğimde kalıyorum ve renk kırmızı kalıyor .. yani orada planlanan ekim iptal olabiliyor.

nasıl yaparız.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Silme özelliğininde eklendiği dosya ektedir. Açıklamalar yine dosyanın içindedir. Yeni bir sayfa eklediğinizde sayfa adını aynı mantıkla oluşturmanız durumunda kod tarafından direk algılanacaktır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
a
08/06/2022
üstad ellerine sağlık on numara oldu. sera 1 den 52 ye kadar gidecek ti 1 den 99 a kadar denedim oluyor.. süpersin birde nasıl olduğunu öğretirsen hani yeni bir dosya yaptığım kullanmak için yada kalıp bir kod verirsen ben oradan yürütebilirim işi diye düşünüyorum.

Çok sağol çok teşekkür ederim emeğinin karşılığı ölçülemez....

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Yazılan kod "EKİM SAYFASI" isimli sayfanın kod sayfasındadır. Bu sayfa adı üzerinde sağ klik yapıp "kod görüntüle" yazısını tıklarsanız, ilgili koda ulaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
a
08/06/2022
teşekkür ederim ellerine sağlık

Excel Vers. ve Dili
versiyon: 2010 dil: türkçe
Silme özelliğininde eklendiği dosya ektedir. Açıklamalar yine dosyanın içindedir. Yeni bir sayfa eklediğinizde sayfa adını aynı mantıkla oluşturmanız durumunda kod tarafından direk algılanacaktır.
Selam ,
Sera maliyeti ile ilgili bir çalışma yapıyorum. Bende çok fazla değişken var. O yüzden ekli dosyayı indirebilirsem belki bana bir fikir verir. Yardımcı olursanız sevinirim.