Fihrist için yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
Sayın değerli arkadaşlar. brain isimli arkadaşımızda yardımcı olmaya çalıştı fakat olmadı. frhisti açan düğmeyi başka bir excel dosyasına koyup sadece orda çalışmasını istiyorum. başka bir excel dosyasına koymak istediğimde orjinal dosyayıda açmak istiyor. dosya ektedir. eğer olur ise baya rahatlıyacağım

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın jimiemre

iki alternatif, birincisi sadece "fihrist3" dosyasında calisir "fihrist" menusu olusur buradan formu acarak istediginiz islemi yine yapabilirsiniz

ikincisi; eklentiye donusturdugum dosyayı araclar/eklentiler/gozat butonunu kullanarak "fihrist eklenti" dosyasını ekleyin, bu islemde de butun excel dosyalarında bu menu olusur,

butonu kopyaladiginizda sadece o sayfada calismanı saglayacak bir islemi simdilik cozemedim, o yuzden farklı iki alternatif sunuyorum

dosyalarınız ektedir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
çalışmadı sorun bende galiba brain ilgin için çok teşekkurler

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın jimiemre

herhangi bir hata mesajı alıyorsanız yazın, ona gore cozmeye calisalim, fihrist3 adındaki dosyayı calistirdiginizda yukarıda yardim menusunun yanında fihrist adında bir menu goruntulenmiyor mu?

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
menulerde fihrist yazısı cıktı. fakat oraya basıgımda çalışma sayfalarının olduğu liste gelmiyor.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
sayın jimiemre

baska bir bilgisayarda acmayi denediz mi ?

BirTürk1

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
SAYIN jimiemre ELİNİZDEKİ EXCEL dosyasını farklı kaydederek üzerinde değişiklik yapmanızı tavsiye edebilirim ozman her kopyada o buton ve kodlarda kopyalanmış olacaktır ve orjinal dosyaya ihtiyaç duymadan çalışacaktır

BirTürk1

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Örnek

Örnek Dosyayı ekte gönderiyorum eğer sorununuzu anladıysam çözümü bu olsa gerek