• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtre

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 - Türkçe (64 bit)
Arkadaşlar, sayın hocalarım, FİLTRE fonksiyonu bende neden yok acaba.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba,

i harfini büyük girerek deneyiniz. Ayrıca kullanımı için linki inceleyiniz.

.

Yeni fonksiyonları kullanabilmek için "Office Insider" abonesi olmanız gerekiyor. Nette arama yaparsanız videolara ulaşabilirsiniz.

Abone olduktan sonra aynı ekranda bulunan güncelleme seçeneği ile sık sık ofisi güncellemenizde fayda var.

Yeni fonksiyonları kullanabilmek için "Office Insider" abonesi olmanız gerekiyor. Nette arama yaparsanız videolara ulaşabilirsiniz.

Abone olduktan sonra aynı ekranda bulunan güncelleme seçeneği ile sık sık ofisi güncellemenizde fayda var.

Teşekkür ederim hocam. Sürümüm güncel ve güncelleştirmeler açık.
Ama fonksiyonlar yok.

Son düzenleme:
Office Insider bölümünde BETA KANAL'a abonesi olmanız gerekiyor. Aboneliğiniz bu şekilde ise yeni fonksiyonların gelmesi biraz zaman alabiliyor. Sık sık güncellemeniz gerektiğini bu sebeple belirtmiştim. Aşağıdaki linkte benzer bir sorun microsoft desteğe yazılmış.

Office Insider bölümünde BETA KANAL'a abonesi olmanız gerekiyor. Aboneliğiniz bu şekilde ise yeni fonksiyonların gelmesi biraz zaman alabiliyor. Sık sık güncellemeniz gerektiğini bu sebeple belirtmiştim. Aşağıdaki linkte benzer bir sorun microsoft desteğe yazılmış.

Anladım hocam.

Geri