filtreledikten sonra verileri kaybolmuş mudur?

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkce
Excell yardım. Acil !!!!

Arkadaşlar ben bir tablo yapmışdım excellde ve başlıktan filitreledim bu verileri düşününki bir sutün boyunca kodlar vermişdim. C Z G gibi sigorta şirketlerinin 400 e yakın satır bilgi girişi yapmıştım. Sadece bir tanesini filitreledim ve sayfada 25-30 tane satır boyunca bilgi karşımda iken yanlışlıkla SAVE dedim. Diğer satırlar yok artık . Önceden Tümünü seç ve altında bütün kodlar C Z G ler var iken artık sadece seçtiğim tek kod kaldı diğer verileri silindimi şimidi ? tekrar eskiye döndürme şansım var mı ? lütfen acil yardım. Patron işten kovucak walla :(

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
Selamun Aleyküm,

Soru başlıgınızı değiştirin ve örnek dosya ekleyin...

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkce
anlamadım işyerinde biraz elim ayağıma girdi de bunu düzeltmem lazım. Dosyayı buraya eklememden bahesdiyorsunuz ? nasıl ekliycem ? ayrıca soru başlığını değişdirin derken ? başka bi yazı mı yazıyım ? biliyorsanız yardımcı olsanız ? ben acemisiyim bu forumun ve acilen yardıma ihtiyacım var .

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

panik yapmanıza gerek yok, sakin olun.

yeni üyemiz olduğunuz için konu başlığını sorunuza uygun şekilde değiştirdim.
filtrelediğiniz satırlar kaybolmadı, sedece gizlendi.
filtre uyguladığınız sütunun üstündeki kutucuğun içindeki şekil diğerlerinden farklıdır, burayı tıklayıp hepsini göster dediğinizde arkanıza yaslanıp derin bir oh çekerek çayınızı yudumlayabilirsiniz :)

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkce
Teşekkür ederim.