Finans ile ilgili yardım

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar merhabalar 5 şubesi olan bi firmanın masraflarını izleyebilceğim grektiğinde rapor verebilceğim bi çalışma yapmalıyım fazla vaktim olmadığı için bi örnek koyamıyorum bana yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı ? önerileriniz tavsiyeleriniz elinizdeki örnekler vs.

Excel Vers. ve Dili
2013
En azından Tabloda hangi verilerin olacağı.
raporları nelere göre hazırlayacağınızı (şube bazlı, kişi bazlı, harcama bazlı, ürün stok durumu bazlı v.s)
rapor formatını
öreneklendirirseniz benzer bi form hazırlamıştım kendim için belki ona uyarlayabilirim.

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Firma Genel Durum Tablosu

Merkez ve şubeleri olan firmaların genel durumunu izlemeye yarayabilecek basit bir excel tablosu ektedir.

Anılan excel tablosuna; her firmanın kendi gereksinimine göre, eklemeler ve çıkarımlar yapılabilir ve geliştirilebilir.

Bu tablo; günlük, haftalık ya da aylık düzenlenebilir.

Formüller ilgi duyanlarca oluşturulabilir ve yararlı olabileceği düşüncesiyle eklenmiştir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
http://www.excel.web.tr/attachment.php?attachmentid=162936&stc=1&d=1386059941

EKTE ÖRNEK Bİ DOSYA KOYDUM NE İSTEDİĞİMİ TAM OLARAK ANLATABİLİR BU DOSYA SANIRIM. BU ŞEKİLDE Bİ ÇALIŞMA EN SADE EN DERLİ TOPLU HALİYLE NASIL BİŞEY YAPABİLİRİZ ARKADAŞLAR. Bİ ÇOK KİŞİNİN İŞİNE YARAYACAĞINDANDA EMİNİM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.

Ekli dosyalar